social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξέσπασε ο Κεραυνός Κερατέας, 6-0 το Κρυονέρι

Ξέσπασε ο Κεραυνός Κερατέας, 6-0 το Κρυονέρι

Επέστρεψε στις νίκες με ξέσπασμα ο Κεραυνός Κερατέας και διατήρησε το +4 από τους διώκτες του στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Λ. Καραδήμου επιβλήθηκε με 6-0 απέναντι στο Κρυονέρι, που δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση απέναντη στην ορμητικότητα του αντιπάλου του. Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο, με τον Σαχσανίδη να σκοράρει στο 19' με προβολή (1-0), στο 21' με πλασέ (2-0) και στο 38' με σουτ (3-0), προσφέροντας προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. Στο 56' ο Πασκάλ σημείωσε το 4-0 με πλασέ και στο 67' ο ίδιος παίκτης σκόραρε με κεφαλιά για το 5-0. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε με σουτ του Π. Βαγγέλη από θέση εκτός περιοχής.

Διαιτητές: Πανούτσος, Σταυρόπουλος-Πυκνής

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Τζαβάρας, Ντόβας, Δαρδαμάνης, Παπασπύρος (58' Π. Βαγγέλης), Τραγουστής (58' Ζώης), Καπαματζιάν, Σαχσανίδης (71' Ιατρού), Μπουντόπουλος (58' Κρητικός), Πασκάλ

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Ιωσήπου, Νάκας, Γεωργίου, Αλ. Παπούκας, Τουμπανάκης, Διγενής, Τσαπατσάρης (58' Τσαγδής), Μαγγίνας, Χότζα (74' Μαλάι), Καραγιαννίδης (46' Κούκουρας), Αμπντουραχμάνι (68' Φειδαίος).

 


Σχετικά άρθρα

Έμεινε ο Ντολάνι στον Θησέα Νέας Μάκρης

Με ψυχή πρωταθλητή ο Αστέρας Βάρης, 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Άνετα ο Κεραυνός Κερατέας στη Βάρη (4-0 τον Ολυμπιακό)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35