social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με ψυχή πρωταθλητή ο Αστέρας Βάρης, 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Με ψυχή πρωταθλητή ο Αστέρας Βάρης, 3-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε να... στραβώνει, ο Αστέρας Βάρης δεν έχασε την πίστη του, αντιθέτως πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τέλος και την πήρε!

Στο δημοτικό στάδιο Βάρης η ομάδα του Γ. Καβάση επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, καταφέρνοντας να σημειώσει τα... χρυσά γκολ λίγο πριν την εκπνοή και αφού πρώτα είχε δει τρεις προσπάθειες να σταματούν στα δοκάρια! Με αυτό τον τρόπο πέτυχε να μην απωλέσει το ισχνό πλεονέκτημα που διατηρεί στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου μπορεί να υπολείπεται ενός βαθμού από τον πρωτοπόρο Κεραυνό Κερατέας, αλλά έχει να δώσει και έναν αγώνα παραπάνω μέχρι το φινάλε.

Τα τελευταία λεπτά στη συνάντηση ήταν δραματικά, όμως στο σύνολό του το παιχνίδι επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 22', όταν ο Μπελαβράκης επιχείρησε δυνατό πλασέ από θέση εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Χριστίνη, επίσης από θέση εκτός περιοχής, στο 35'. Εν τέλει, πήραν το προβάδισμα στο 45', όταν ο διαιτητής Δραγάτης έδειξε την άσπρη βούλα για σπρώξιμο του Μαγκανάρη στον Μπελαβράκη. Ο Ντούλιας ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και σημείωσε το 1-0.

Στο 55' οι κυανόλευκοι είχαν και τρίτο δοκάρι (!), αυτή τη φορά σε σουτ του Χριστίνη, για να φτάσουμε στο 75ο λεπτό όπου σημειώθηκε η ισοφάριση. Ο Δραγάτης έδωσε πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ Ερρίκου και Μαγγίνα, σε μία απόφαση που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους γηπεδούχους. Ο Στίσι δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και οι ισορροπίες στο σκορ επανήλθαν (1-1). Όσο περνούσε η ώρα, τόσο έπαιρνε ρίσκα ο Αστέρας, με συνέπεια να βρίσκουν ανοιχτό γήπεδο για αντεπιθέσεις ι ερυθρόλευκοι. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά, όταν στο 89' ο Πανούσης βρέθηκε απέναντι στον Μαρινάκη αλλά πλάσαρε άουτ! Στο επόμενο λεπτό (90') ο Αστέρας έλυσε τον... γόρδιο δεσμό! Ο Σακελλαρίου έκανε την ασίστ και ο Μπελαβράκης με κεφαλιά σημείωσε το 2-1, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς! Ακολούθησε η αποβολή του Ερέκι με δύο κίτρινες στο 91ο λεπτό, για να έρθει το... κερασάκι στην τούρτα στο 93' έπειτα από άψογο χτύπημα φάουλ του Χριστίνη (3-1)!

Διαιτητές: Δραγάτης, Αλεξόπουλος-Σταυρόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης (78' Νιούμαν), Νικολακόπουλος (85' Μπεχάρι), Ντιαγνέ, Μάγγος, Μπάκας (65' Σακελλαρίου), Χριστίνης, Καλλιμάνης, Ντούλιας (65' Ερρίκος), Μπελαβράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Ιωσήπου, Μαγκανάρης, Ερέκι, Ψαρρός, Παϊκόπουλος, Π. Κλωνάρης, Στίσι (88' Κολιμάτσης), Ασημάκης, Γ. Κλωνάρης (67' Μαγγίνας), Σεΐτι, Δεγαΐτας (67' Πανούσης).

 


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο Στάμος από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Ξέφυγε κι άλλο ο Κεραυνός Κερατέας, 1-3 την Ατλαντίδα στον Γέρακα!

Αστέρας Βάρης: Παύση προπονήσεων, είσοδος σε μεταβατική περίοδο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35