social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στους «8» με... 8άρα ο Σαρωνικός Αναβύσσου (8-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Στους «8» με... 8άρα ο Σαρωνικός Αναβύσσου (8-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων)

Η διαφορά δυναμικότητας με τον ΠΑΟ Καλυβίων επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις πολλές αλλαγές προσώπων στην αρχική του σύνθεση, με τον Σαρωνικό να παίρνει άνετα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα της Αναβύσσου επιβλήθηκε με 8-0 του αντιπάλου της, με μπροστάρη τον Τσούκα που σημείωσε χατ τρικ. Στο 29ο λεπτό ο Τσιώτας με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ δύο λεπτά μετά (31') ο Τσούκας άνοιξε... λογαριασμό, σημειώνοντας με πλασέ το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 47' διαμορφώθηκε το 3-0 με αυτογκόλ του Κουτσούκου μετά από φάση διαρκείας, ενώ στο 50' ο Τσούκας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ για το 4-0 με σουτ. Στο επόμενο λεπτό (51') ο Βίλα με πλασέ έγραψε το 5-0, στο 58' ο Τσούκας έκλεισε το προσωπικό του σόλο για το 6-0 με πλασέ και στο 66' ο Δημογιάννης με ατομική προσπάθει και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στο 77' ο Γκαβασιάδης με ατομική προσπάθεια και πλασέ.

Διαιτητές: Σιμιτζής, Παπανδρέου-Μινάρδος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μυλωνάς, Λογοθέτης, Πετρόπουλος, Μπαριτάκης, Λίτσης (70' Δημητρέλης), Αχείμαστος, Δημογιάννης, Πουλιάνος, Τσούκας (64' Γκαβασιάδης), Βίλα (70' Κιρτζιαλίδης), Τσιώτας (64' Παπαγιανόπουλος)

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αλέξανδρος Καπουράνης): Τριανταφυλλόπουλος, Λέσσης, Κουγιουμτζίδης, Κιεμάλλι (76' Ψαρρός), Αντωνίου (68' Κουφάδης), Αποστόλου, Γυφτάκης (68' Σαρρής), Σουλδάτος (68' Αλλαγιάννης), Κουτσούκος, Νέρας, Χαρδαλιάς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35