social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση στο 89' με Σάμιο η Μαρκό, 1-0 τον Αστέρα Βάρης!

Πρόκριση στο 89' με Σάμιο η Μαρκό, 1-0 τον Αστέρα Βάρης!

Αυτή την πρόκριση την ήθελε για πολλούς λόγους η Μαρκό και την πήρε έστω και δύσκολα!

Η ομάδα του Ν. Μπαδήμα κατέβαλε τον Αστέρα Βάρης με γκολ του Σάμιου λίγο πριν την εκπνοή, επικράτησε με 1-0 και θα δώσει το «παρών» στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο αγώνες τον ΑΟ Άρτεμις! Στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου έγινε ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πρόσφερε στους πράσινους ένα εισιτήριο... ψυχολογίας, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αν και οι ευκαιρίες για γκολ ήταν μοιρασμένες. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 2', όταν ο Γιαννιτσάνης έκανε το γύρισμα για τον Ντότη, εκείνος έπιασε το σουτ όμως ο Μαρινάκης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 22' ο Ντότης πέρασε κάθετη πάσα στον Πίκουλα, όμως ο τελευταίος νικήθηκε από τον Μαρινάκη στο σουτ που επιχείρησε. Στο 35' ο Δημητρόπουλος σέντραρε και ο Καλέλα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, δύο λεπτά μετά (37') ο Μαρινάκης μπλόκαρε σταθερά στο σουτ του Παυλίδη και ένα λεπτό αργότερα (38') ο Ντούλιας ανάγκασε τον Βουτσελά να απομακρύνει δύσκολα σε κόρνερ στο σκαφτό πλασέ που επιχείρησε. Στο 39' ο Βουτσελάς απέκρουσε εντυπωσιακά στο μονοκόμματο σουτ του Χριστίνη, ενώ στο 41' η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά, έχοντας τρεις περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί. Στο 58' η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι από το σουτ του Καλέλα, στο 62' ο Βουτσελάς μπλόκαρε στο σουτ του Ψυχογιού και στο επόμενο λεπτό η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το σουτ του Ντούλια. Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Μαρκό κέρδισε πέναλτι στο 67' σε χέρι του Δημητρόπουλου, όμως ο Παυλίδης δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ, καθώς ο Μαρινάκης απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση! Στο 74' ο Μαρινάκης μπλόκαρε στο σουτ του Λαζαρίδη, ενώ στο 77' ο Βουτσελάς απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ στο σουτ του Ντούνη. Στο επόμενο λεπτό (78') η μπάλα έφυγε άουτ από την κεφαλιά του Μεϊμάρογλου στο κόρνερ του Ντούνη. Στο 84' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή χαμένη ευκαιρία: ο Σάμιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ, όμως ο Μαρινάκης έδιωξε και στη συνέχεια ο Λαζαρίδης σούταρε άουτ! Στο 86' η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Καλλέργη από πλεονεκτική θέση,για να φτάσουμε στο 89', όπου ο Σάμιος έκλεψε την μπάλα από τον Δημητρόπουλο και από πλάγια θέση πέτυχε με σουτ το γκολ που έμελλε να κρίνει την τύχη του αγώνα (1-0)! Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος σφύριξε τρεις φορές και η Μαρκό πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση!

Διαιτητές Ζαχαρόπουλος, Γκούβας-Κουλοχέρης

ΜΑΡΚΟ (Νίκος Μπαδήμας): Βουτσελάς, Μωραϊτάκης (46' Λαζαρίδης), Μαρκοπουλιώτης, Κιούσης, Γιαννιτσάνης, Παυλίδης (89' Μεγαρίτης), Ριτσοτάκης, Πίκουλας (82' Σάμιος), Χριστοφιλόπουλος, Ντότης (73' Ευθυμίου), Πιέτρης (73' Καλλέργης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νταγκουνάκης, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος (91' Μπάρρα)), Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (91' Μπάκας), Μαγγανάς (59' Ψυχογυιός), Ντούλιας, Καλέλα (59' Ντούνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35