social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεπής ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Συνεπής ο Σαρωνικός Αναβύσσου, 4-0 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων που αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Αναβύσσου βγήκε εν τέλει, με τον Σαρωνικό να παίρνει τη νίκη με το ευρύ 4-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Έτσι, δεν επέτρεψε στον Κεραυνό Κερατέας να αναπτύξει μεγαλύτερη διαφορά στην κορυφή της κατάταξης.

Στο 20ο λεπτό ο Ντμιτρένκο άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από κεφαλιά του Τσούκα (1-0), ενώ στο 49' ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά. Στο 70' ο Γκέζος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 85' ο Γκαβασιάδης με δυνατό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Σταύρου, Κουλοχέρης-Τσέλιος

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Δημητρέλης, Λίτσης (67' Παπαγιανόπουλος), Ντμιτρένκο, Μπαριτάκης, Σέλβια (75' Τσιώτας), Γκέζος, Γκαβασιάδης, Βίλα (67' Μπουκουβάλας), Τσούκας (78' Αχείμαστος), Δελαπόρτας (78' Δημογιάννης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Δημήτρης Μαντούκας): Ναβροζίδης (25' λ.τρ. Μπαρμπούνης), Λαμπράκης, Δόριζας, Μαγκανάρης, Τσουμάνης, Μπαλωμένος, Καπίτσης (70' Τζινιέρης), Τσώνος, Πανούσης (60' Κριεμάδης), Τσατσόπουλος, Γενούζης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35