social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο τελευταίο ημίωρο πέρασε από τον Γέρακα ο Αχαρναϊκός (0-3)

Στο τελευταίο ημίωρο πέρασε από τον Γέρακα ο Αχαρναϊκός (0-3)

Δυσκολεύτηκε αισθητά στο γήπεδο του Γέρακα ο Αχαρναϊκός, στο τέλος όμως έφτασε στη νίκη και διατήρησε τις ελπίδες του για διεκδίκηση της πρωτιάς στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, με την έναρξη του δευτέρου γύρου και του... 2024, η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Ατλαντίς, σε ένα παιχνίδι όμως που τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο ημίωρο και αφού πρώτα οι πράσινοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές να προηγηθούν, στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Καγιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δύο λεπτά μετά (60') ο Νάκας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και έδειξε τον... δρόμο προς τη νίκη στην ομάδα του. Στο 65' ο Σερέπας πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ Μεσολόγγη και με προβολή σημείωσε το 0-2, απλουστεύοντας ακόμη περισσότερο το έργο του Αχαρναϊκού. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 83' με σουτ του Μαρτίνες.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Τζαφόλιας-Αλεξόπουλος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Ι. Μπαλάσκας (84' Σπ. Μπαλάσκας), Α. Καρακώστας (80' Πλατσατούρας), Φλούδας, Σωτηριάδης, Καγιάς, Σιούτης (84' Βούτουνας), Αναστασίου, Αδαμίδης (84' Φωτούχος), Γ. Καρακώστας

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας, Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Γερώνυμος (61' Σάκα), Βλαχίδης (87' Οικονόμου), Πινιώτης, Σερέπας (77' Μαρτίνες), Νατσιόπουλος, Σένε (61' Ματσούκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35