social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Βαλεντίνο Βλάχο ο Σαρωνικός Αναβύσσου!

Ανακοίνωσε Βαλεντίνο Βλάχο ο Σαρωνικός Αναβύσσου!

Μεταγραφική υπέρβαση πραγματοποίησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου, φέρνοντας στις τάξεις του τον σουπερλιγκάτο Βαλεντίνο Βλάχο!

Ο 32χρονος άσος, με 144 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Super League (ΑΟ Καβάλα, ΑΕΚ, Άρης, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία) και 4 συμμετοχές στα γήπεδα της Ευρώπης με τη φανέλα του Πανιωνίου, αποτελεί μέλος του Σαρωνικού και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Δημήτρη Τερεζόπουλου! Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: 

«Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βαλεντίνο Βλάχο!

Ο Βαλεντίνος διαθέτει ένα τεράστιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνισθεί επί σειρά ετών και με μεγάλη επιτυχία στο επίπεδο της Super League, με τη φανέλα μερικών από τους σπουδαιότερους συλλόγους της χώρας μας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει βασικό στέλεχος μεγάλων ΠΑΕ όπως η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πανιώνιος, η Λαμία και ο Λεβαδειακός, ενώ αγωνίσθηκε και στο Βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπριζ!

Καλωσορίζουμε τον Βαλεντίνο Βλάχο στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία, νίκες και διακρίσεις!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35