social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο ΑΟ Ατλαντίς, 3-1 τον Άρη Βούλας

Αποφασιστικός ο ΑΟ Ατλαντίς, 3-1 τον Άρη Βούλας

Βάσεις επικράτησης από το πρώτο ημίχρονο έθεσε ο ΑΟ Ατλαντίς και πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Άρη Βούλας, που βρίσκεται σε περίοδο... ντεφορμαρίσματος.

Η ομάδα του Γ. Τσούνη έδειξε... ξεκάθαρα τις διαθέσεις της, παίρνοντας ασφαλές προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά με δύο γκολ του Σιούτη. Ο 33χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 14' με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Μπουρμπούλη (1-0) και στο 22' έκανε το 2-0 με ωραία ενέργεια και πλασέ. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1 στο 29' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαγκάρης, όμως τέσσερα λεπτά μετά (33') ο Μπουρμπούλης με πλασέ από πλάγια θέση μετά από ασίστ του Αδαμίδη έγραψε το 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν κόντρα τον άνεμο, όμως στο 57' απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από αποβολή του Γούμενου, γεγονός που τους βοήθησε να διαχειριστούν ακόμη καλύτερα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατσίνης, Παντελίδου-Σταυρόπουλος

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Μεσολόγγης, Ι. Μπαλάσκας (93' Σπ. Μπαλάσκας), Α. Καρακώστας, Γεωργακόπουλος, Φλούδας (43' λ.τρ. Παπαδιονυσίου), Καγιάς, Σιούτης (93' Δελασούδας), Αναστασίου (93' Φωτούχος), Αδαμίδης, Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης (88' Πλατσατούρας)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Αλίκα, Γούμενος, Χατζής, Μαούνης, Λίτσι (64' Γκιούρα), Τσαγκάρης, Στακάι, Γιαννής, Ιατρού, Ζαφειρόπουλος (46' Νεστερένκο).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35