social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με... μπροστάρη Τσίκλο ο Αχαρναϊκός, 3-1 τον Παλλαυρεωτικό

Με... μπροστάρη Τσίκλο ο Αχαρναϊκός, 3-1 τον Παλλαυρεωτικό

Η ολοκλήρωση της 19ης στροφής στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ βρήκε τον Αχαρναϊκό να διατηρείται στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Θ. Καλύβα υποδέχθηκε στο γήπεδο Μενιδίου τον Παλλαυρεωτικό, του οποίου επικράτησε με 3-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τσίκλο. Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ των πράσινων με ισάριθμες κεφαλιές στο 25' και στο 65', δείχνοντας τον δρόμο προς την επικράτηση. Στο 71' ο Αλ. Δούμας μείωσε με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Ν. Δούμα (2-1), όμως επτά λεπτά μετά (78') ο Σερέπας εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ από θέση τετ α τετ με τον Κόλλια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Λάμπρου, Σούζας-Αλεξοπούλου

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Γκούφας (66' Γερώνυμος), Μπάκος, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (62' Μπιταξής), Μαρτίνες (85' Νάκας), Πινιώτης, Σερέπας, Νατσιόπουλος, Βλαχίδης (62' Σάκα)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Κόλλιας, Χουσεΐν (60' Μωραΐτης), Κατσίκης (46' Κοντιζάς), Δούμας, Παληγεώργος, Μεγαλοοικονόμου, Μανωλιάς (75' Καραδήμος), Ζυγουρής (82' Παπαδάτος), Ν. Δούμας, Πρέντι, Κωτσαλάς

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35