social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τα Καλύβια η Τριγλία Ραφήνας (0-2)

Πέρασε από τα Καλύβια η Τριγλία Ραφήνας (0-2)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την έδρα της πανηγύρισε η Τριγλία με τον Π. Τσιγκούλη στον πάγκο της, καθώς επικράτησε στα Καλύβια του τοπικού ΠΑΟ με 2-0.

Έτσι, εδραιώθηκε στην έκτη θέση της κατάταξης στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και επικεντρώνεται στον στόχο της αναρρίχησης την πρώτη πεντάδα. Από την άλλη, με θετικό τρόπο εξελίσσεται η προσπάθεια στον ΠΑΟ Καλυβίων για τη δημιουργία της ομάδας των επόμενων ετών, που θα βασίζεται σε ένα νεανικό σύνολο.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν το προβάδισμα στο 42ο λεπτό με προβολή του Κ. Τσούκα από γύρισμα του Πράπα (0-1), ενώ στο 78' ο Σένε, σε σέντρα ξανά του Πράπα, σημείωσε με κοντινό πλασέ το 0-2.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Παντελίδου-Κωστάκης

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Αλέξανδρος Καπουράνης): Μπάρδης, Μαλατάνος, Κοκαβέσης, Καρελιώτης, Σύρος, Ντούσκου (77' Σιάννης), Αλίκα (81' Μπούρμας), Ζαγιέντ (55' Νέρας), Πετρίτσης, Μαυροθαλασσίτης, Σταύριδης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Πάντος, Τζίτζης, Παπαδιονυσίου, Μηλιώνης, Ι. Τσούκας, Ψαρρής (68' Σιαφάκας), Σένε, Νταή, Κ. Τσούκας, Ζαφειρόπουλος (78' Καρτάλης), Πράπας (81' Χατζόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35