social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερή πρόκριση ο ΑΟ Άρτεμις, απέκλεισε στα πέναλτι τη Θύελλα Ραφήνας (3-2)!

Φοβερή πρόκριση ο ΑΟ Άρτεμις, απέκλεισε στα πέναλτι τη Θύελλα Ραφήνας (3-2)!

Ένα μικρό έπος έγραψε σήμερα (7/2) ο εκπληκτικός ΑΟ Άρτεμις, εξοστρακίζοντας από το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ τη Θύελλα Ραφήνας της πολυετούς παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες και της πορείας πρωταθλητισμού φέτος στη Γ' Εθνική!

Η ομάδα του Ε. Τσέρτου πήρε τεράστια πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού, αποκλείοντας τον μεγάλο της αντίπαλο στη διαδικασία των πέναλτι με επιμέρους σκορ 3-2 και μετά από έναν αγώνα 120' που ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1!

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο νεαρός γκολκίπερ Γιώργος Ρίπης, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι, οδηγώντας την ομάδα του στην επιτυχία!

Κατά τα άλλα, στο ενενηντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, τις οποίες δεν αξιοποίησαν. Στο 25ο λεπτό ο Ντάφλας «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, στο 55' πλησίασαν το γκολ οι γηπεδούχοι, επίσης με δοκάρι που είχε ο Μασκλαβάνος, ενώ στο 70' η Θύελλα έχασε πέναλτι, με τον Ντάφλα να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν το προβάδισμα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (94') με γκολ που σημείωσε ο Κοντογιάννης με σουτ (0-1), όμως στο 97' ο Λάππας σκόραρε με διαγώνιο σουτ και οδήγησε το ματς στην παράταση! Εκεί, η Θύελλα είχε ακόμη ένα δοκάρι, σε σουτ του Κωτσάκη στο 98', με το 1-1 τελικά να παραμένει μέχρι και την εκπνοή του πρόσθετου χρόνου.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» ευστόχησαν για την Αρτέμιδα οι Μασκλαβάνος, Χότζα, Λάππας, ενώ αστόχησαν οι Διαμάντης και Σαντίκου. Από την άλλη, για τη Θύελλα ευστόχησαν οι Σάνι και Τσούκας, ενώ αστόχησαν οι Κωτσάκης (άουτ), Κοντογιάννης και Σουλτανίδης.

Διαιτητές: Φωστέρης, Παντελίδου-Τζαφόλιας

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Ευγένιος Τσέρτος): Ρίπης, Μπάκος, Δανιήλ (46' Λάππας), Διαμάντης, Σαντίκου, Κοζανίδης, Χοτζάι, Αράπης (70' Χότζα), Μασκλαβάνος, Ράσα (46' Χαλίλι), Τσιλιάκος (46' Ρούσσης)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Σαμάρκος (95' λ.τρ. Ντολλάνι), Φλώρος, Φύτρος, Τσούκας, Ντάφλας (100' Ζαπατίνας), Αγγέλης (46' Κωτσάκης), Ντόκο (60' Μακροδημήτρης), Σάνι, Σουλτανίδης, Παρασκευόπουλος (69' Κοντογιάννης).

 


Σχετικά άρθρα

Τριγλία από... άλλη κατηγορία, απέκλεισε τον Αστέρα Βάρης και πέρασε στον τελικό (2-1)!

Παπαϊωάννου: Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στον απόλυτο βαθμό!

Παπακωστούλης: Η ομάδα έδειξε μέταλλο πρωταθλητή!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35