social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβλητικά ο ΠΑΟ Κορωπί στο Λαύριο (0-3)

Επιβλητικά ο ΠΑΟ Κορωπί στο Λαύριο (0-3)

Με εμφατικό σκορ νίκης πέρασε από το Λαύριο ο ΠΑΟ Κορωπί και έκανε άλλο ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής του στην Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Για την 22η αγωνιστική η ομάδα του Μ. Κάτσικα επικράτησε με 3-0 απέναντι στον Παλλαυρεωτικό, ο οποίος παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και σε άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

Καθοριστική για την έκβαση του αγώνα ήταν η φάση που καταγράφηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν το 51ο λεπτό όταν ο Τρυφιάτης σούταρε προς την εστία, ο Μεγαλοοικονόμου απέκρουσε με το χέρι την μπάλα και ο διαιτητής Αρφάνης έδειξε την άσπρη βούλα, αποβάλοντας συγχρόνως τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Ένα λεπτό μετά (52') ο Μανουσάκης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν... διπλό προβάδισμα! Στο 56' ο Τρυφιάτης βρήκε δίχτυα με πλασέ για το 0-2, απλοποιώντας ακόμη περισσότερο το έργο της ομάδας του, η οποία έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 92', χάρη σε πλασέ του νεαρού Γκοτζαμάνη (0-3).

Διαιτητές: Αρφάνης, Τσιμενίδης-Τρασανίδης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Χουσεΐν (46' Κατσίκης), Μανωλιάς, Ζυγούρης (58' Κουκουνασούλης), Παληγεώργος, Μεγαλοοικονόμου, Κοντιζάς, Μωραΐτης, Καραδήμος (91' Παπαγεωργίου), Πρέντι (58' Παπαδάτος), Φετολλάρι

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ 1903 (Μιχάλης Κάτσικας): Καραογλάνης, Μανασσής, Τρουπής, Μανουσάκης, Φραγκής, Αλεξίου (46' Βεϊόγλου), Τρυφιάτης (93' Γιαννής), Γκίκας, Μέγας (78' Παντίδης), Κουρούμα (60' Μόρισσον), Φαμέλης (78' Γκοτζαμάνης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35