social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό «χρυσάφι» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στο Λαύριο (1-1)

Βαθμό «χρυσάφι» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στο Λαύριο (1-1)

Αποδεκατισμένος και με λύσεις ανάγκης παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Π. Βογιατζής», παρ' όλα αυτά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την αναμέτρηση με τον Παλλαυρεωτικό.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο που είχε αρκετά νεαρά παιδιά στη σύνθεσή του.

Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 71ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Μωραΐτη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν τον τρόπο να «απαντήσουν» στο 82', όταν ο Στίσι αξιοποίησε αντεπίθεση της ομάδας του και με σουτ πέτυχε το 1-1. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι το φινάλε η εστία του Ναβροζίδη δέχθηκε ασφυκτική πίεση, όμως σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε, ο 25χρονος γκολκίπερ... φώναξε «παρών»!

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κορωνιάς-Τσιμενίδης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μητσόπουλος, Μωραΐτης, Κωτσαλάς, Μεγαλοοικονόμου, Παληγεώργος, Σταυρίδης (86' Ζυγούρης), Κοντιζάς, Μπεργιάννης (58' Πιτσικάλης), Ταμπάκης, Πρέντι (35' Φετολλάρι), Παπανικολόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Παναγιώτης Ζώνας): Ναβροζίδης, Λαμπράκης, Δόριζας (75' Τζινιέρης), Μαγγίνας, Ψαρρός, Ασημάκης (52' Τσουμάνης), Στίσι, Παλυβός (32' λ.τρ. Καπίτσης), Πανούσης, Σεΐτι, Τσατσόπουλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35