social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αήττητος... όνομα και πράγμα: Χωρίς ήττα ο Αήττητος Σπάτων το 2024!

Αήττητος... όνομα και πράγμα: Χωρίς ήττα ο Αήττητος Σπάτων το 2024!

Πίσω από την τριάδα των ομάδων που οδηγούν την κούρσα στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ μπορεί κανείς να συναντήσει στον βαθμολογικό πίνακα τον Αήττητο Σπάτων.

Η παρουσία των πράσινων στην 4η θέση μόνο τυχαία δεν είναι, με δεδομένο ότι έχουν συμπληρώσει ήδη δέκα συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα! Την τελευταία φορά που έφυγε με... δυσάρεστη γεύση από παιχνίδι πρωταθλήματος η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου ήταν στις 16 Δεκεμβρίου, όταν για τη 15η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, έχανε στο γήπεδο «Γ. Κυριάκης» από την Άνοιξη με 4-1.

Έκτοτε, με την ανατολή του 2024, ο Αήττητος έχει σημειώσει 5 νίκες και 5 ισοπαλίες, με τον αντίστοιχο συντελεστή τερμάτων να έχει διαμορφωθεί στο 23-8. Κάποιες από αυτές τις νίκες, μάλιστα, ήταν εξόχως εντυπωσιακές, με αποκορύφωμα βεβαίως το 6-0 κόντρα στον Αχαρναϊκό στις 18 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνει ο νεαρός προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του είναι, πλέον, εμφανή, όπως εμφανής είναι και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ μίας εκ των πλέον ιστορικών ομάδων της Ανατ. Αττικής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Αήττητου από την αγωνιστική που ξεκίνησε να «χτίζει» το αήττητο σερί του:

 

16η αγων.: Αήττητος Σπάτων-Παλλαυρεωτικός 2-2

17η αγων.: Τριγλία Ραφήνας-Αήττητος Σπάτων 0-0

18η αγων.: Αήττητος Σπάτων-Ολυμπιακός Αγ. Στεφ. 1-1

19η αγων.: Κρυονέρι-Αήττητος Σπάτων 0-1

20η αγων.: Αήττητος Σπάτων-Κεραυνός Κερατέας 2-2

21η αγων.: Γλυκά Νερά-Αήττητος Σπάτων 1-1

22η αγων.: Αήττητος Σπάτων-Αχαρναϊκός 6-0

23η αγων.: ΑΟ Άρτεμις-Αήττητος Σπάτων 1-4

24η αγων.: Αήττητος Σπάτων-Θησέας Ν. Μάκρης 4-1

25η αγων.: ΑΟ Ατλαντίς-Αήττητος Σπάτων 0-2

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35