social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστικός στο ντέρμπι ο Παλληνιακός, 5-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Καταιγιστικός στο ντέρμπι ο Παλληνιακός, 5-0 τον ΑΟ Ατλαντίς

Στο γειτονικό ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής ο Παλληνιακός όχι μόνο νίκησε, αλλά θριάμβευσε!

Η ομάδα του Γ. Παρασκευαΐδη επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στον ΑΟ Ατλαντίς, προσπερνώντας στη βαθμολογία και ανεβαίνοντας στην 5η θέση. Το παιχνίδι είχε πολλές δυνατές μονομαχίες, όμως οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έφτασαν στην εμφατική νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Χρήστου με πλασέ σε τετ α τετ με τον Χαραλαμπίδη (1-0) και στο 41' ο Κυριόπουλος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι σημείωσε το 2-0. Στο ίδιο τέμπο εξελίχθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Λουκόπουλο να σημειώνει το 3-0 στο 60' με ανεπανάληπτη λόμπα από τα 40 μέτρα. Στο 75' ο Ελ Γκαμάλ σκόραρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ για το 4-0, με τον Δημογιάννη να αξιοποιεί ασίστ του Παναγιώτου και με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 5-0 στο 85'.

Διαιτητές: Παπαποστόλου, Τσιμενίδης-Κουτζιακουτζίδης

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Κύρκος, Καραμπιέτ, Κούσης (84' Τζεμπελίκος), Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης (79' Μαυράκης), Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος (84' Σταμούλης), Μαρμούτας (53' Λουκόπουλος), Χρήστου (84' Μασκάι)

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης): Χαραλαμπίδης, Ι. Μπαλάσκας, Α. Καρακώστας, Κιούρκος, Αναστασίου (52' Γεωργακόπουλος), Καγιάς (70' Παπαδιονυσίου), Σιούτης, Σπ. Μπαλάσκας, Αδαμίδης (79' Βούτουνας), Γ. Καρακώστας, Μπουρμπούλης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35