social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντακόπουλος: Η ιστορία έχει δείξει ότι σε τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί

Κωνσταντακόπουλος: Η ιστορία έχει δείξει ότι σε τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί

Μπρος σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η Μαρκό, με την οποία μάλιστα θα ολοκληρωθούν και οι επίσημες υποχρεώσεις της για την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Αύριο (1/5) το απόγευμα οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Σαρωνικό Αναβύσσου στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με στόχο να φέρουν στο Μαρκόπουλο το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και του θεσμού. Η Μαρκό είναι η ομάδα που αγωνίζεται μία κατηγορία ψηλότερα από τον αντίπαλό της, ωστόσο θα πρέπει στην πράξη να αποδείξει πως έχει τον πρώτο λόγο. Άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει ότι σε τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί, όπως υπογράμμισε ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

«Όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι, το έχει δείξει η ιστορία ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Θα πρέπει να αγωνιστείς στο 100% των δυνατοτήτων σου για να φανεί η διαφορά των κατηγοριών» σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μαρκό, αφού πρώτα αποτύπωσε το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας: «Υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση και δίψα από τους ποδοσφαιριστές, όπως και από ολόκληρο τον οργανισμό της Μαρκό. Υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο από την ομάδα μας γιατί δεν έχει πάρει ποτέ το Κύπελλο, παρότι έχει βρεθεί στο παρελθόν σε τελικούς. Θέλουμε να κλείσουμε επιτυχημένα τη χρονιά, μετά την πολύ καλή πορεία που είχαμε το τελευταίο διάστημα στο Πρωτάθλημα. Είναι σίγουρο ότι οι πάντες θα δώσουν ό,τι έχουν».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35