social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Ακράτητος θα φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Ακράτητος θα φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα»

 Μια νέα προσπάθεια γίνεται φέτος στον Ακράτητο. Η διοίκηση του Χρήστου Αποστολόπουλου έχει οργανώσει πολύ το σωματείο και με την έλευση του Μάκη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, ήδη τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται, με τις δύο προκρίσεις στο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ. 
Αναφορικά με το ξεκίνημα του Ακράτητου ο προπονητής Μάκης Παπαδόπουλος είπε στην ιστοσελίδα μας: 

«Η ομάδα άργησε να ξεκινήσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να κάνουμε περισσότερα φιλικά.Έτσι λοιπόν είδαμε τα παιχνίδια κυπέλλου σαν μια ευκαιρία να κάνουμε παιχνίδια με επίσημο χαρακτήρα χωρίς να αγχωνόμαστε για το αποτέλεσμα. Ήρθαν δύο προκρίσεις επί του Πανλιοσιακού και Πυρρίχιου και μπαίνουμε στην φάση των ομίλων. Σαφώς και το κρατάμε σαν θετικό στοιχείο, αλλά την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα και μπροστά μας έχουμε ένα μεγάλο φαβορί για την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τον Μανδραικο και Απόλλων Ποντιων .

Σίγουρα έχουμε δύσκολο έργο καθώς οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές θα προσπαθήσουμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί καθώς βασικός στόχος είναι να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο σεβασμό την ίδια σοβαρότητα προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Έτσι καί αλλιώς νομίζω ότι η ιστορία των δύο ομάδων δεν επιτρέπει τίποτα άλλο». 


Σχετικά άρθρα

Φιλιμέγκας: «Δεν υπήρχε το οικονομικό υπόβαθρο στον Ακράτητο για να πετύχουμε»

Στις 26/6 αρχαιρεσίες στον Αστέρα Μαγούλας

Νίκη για τον Ακράτητο 2-0 την Μικρασιατική

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35