social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει την καταδίωξη ο Ασπρόπυργος, 4-1 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Συνεχίζει την καταδίωξη ο Ασπρόπυργος, 4-1 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Πριν τις διοικητικές εξελίξεις με την ενδεχόμενη παραίτηση του Προέδρου Γιώργου Χριστοφιλόπουλου, ο Ασπρόπυργος είχε επικρατήσει  με 4-1 του ΠΑΟΚ Μάνδρας, σε ένα ματς που όμως έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Έτσι συνεχίζει την καταδίωξη του πρωτοπόρου Μανδραϊκού, ο οποίος επίσης επικράτησε. 

Δύο γκολ για το συγκρότημα του Ζήση Ζήκου πέτυχε ο δαιμόνιος σκόρερ Τσιγγόπουλος(32', 71') και από ένα οι Δηλαβέρης(18') και Κωνσταντινίδης(62'). 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 με πένταλτι του Τεπέτωβ, μια φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Κωνσταντινίδη, από τον οποίο σοβαρά παράπονα και για άλλες αποφάσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Χιώτης, Τσιανάκας, Κώνστας(84' Αντριάνο), Τούσης(84' Τόρρα), Τσιγγόπουλος(84' Σούτα), Δηλαβέρης(67' Ρούσσος), Ζιόρας(73' Μουστάκα). 

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Στεφανίδης, Πετσίτης(65' Πετράς), Παπαδόπουλος(81' Στέφα), Στυλίδης, Χωραβάτης(85' Παπανικολάου), Τεπέτωβ, Σιδηρόπουλος(35'  λ.τρ. Αποστολίδης), Τζανέτος, Παπακωνσταντίνου, Γεωργιάδης, Χιονίδης(85' Δανιηλίδης).  


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35