social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντζούρας στο soccerlive: «Καταδικασμένος» ο Αργοναύτης να πρωταγωνιστεί

Ντζούρας στο soccerlive: «Καταδικασμένος» ο Αργοναύτης να πρωταγωνιστεί

Ο Αργοναύτης μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά, ωστόσο, η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας είναι δεδομένη.

Το συγκρότημα του Παύλου Δαουτη κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια φέτος όντας στην 8η θέση με 5 βαθμούς μετά από 4 ματς. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Χρήστος Ντζούρας, ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία λέγοντας: "Η ομάδα όπως ξέρουμε βρίσκεται στην Β' κατηγορία του Πειραιά και ο Αργοναυτης είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε αυτές τις κατηγορίες πόσο μάλλον στο πρωτάθλημα της Β' Πειραιά. Φέτος έγινε με καινούργια αρχή, γυρίσαμε παιδιά που ήμασταν παλαιότερα στην ομάδα για να την βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς να φύγει από την αυτήν την κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε αλλά σταμάτησε πολύ νωρίς το πρωτάθλημα και έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο για να κάνουμε τον τελικό απολογισμό".

Σε ερώτηση για την προσπάθεια της διοίκησης, ο "κοντός" δήλωσε: "Η διοίκηση κάνει ότι περνάει απο το χέρι της και με την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει και πιστεύω ότι ανταπεξέρχεται όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί".

Για τα όσα ακούγονται περί επανέναρξης των πρωταθλημάτων ο άσος των 'κιτρινόμαυρων' υπογράμμισε: "H αλήθεια είναι ότι περνάμε μία πάρα πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Ήδη βρισκόμαστε πάρα πολύ πίσω από θέμα προπονήσεων. Κατανοώ ότι πολλά παιδιά, πολλοί προπονητές βγάζουνε ένα μεροκάματο και καλύπτουν υποχρεώσεις μέσα από αυτό, άλλα θεωρώ πως η υγεία είναι πάνω από όλα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Κανένα ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορεί να σου διασφαλίσει την υγεία σου. Εκεί πρέπει να επέμβει η πολιτεία ώστε να βοηθήσει τα σωματεία να διασφαλίσει όσο καλύτερα μπορούν την υγεία των συνανθρώπων μας πάνω από όλα. Αν γίνει αυτό φυσικά και πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!".

Στον επίλογο ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έκανε το δικό του σχόλιο για το επίπεδο του πρωταθλήματος στον Πειραιά υπογραμμίζοντας: "Νομίζω ότι από τη στιγμή που οι ομάδες ξεκινούν την σύνθεση τους με τρεις "μικρούς" το επίπεδο αυτόματα είναι χαμηλό και δεν είναι όπως των προηγούμενων χρόνων. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου να βελτιωθεί".


Σχετικά άρθρα

Έκλεισε ο κύκλος για τη διοίκηση Τριανταφυλλάκη στην ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας

Αίας Σαλαμίνας: «Είμαστε απογοητευμένοι από την αντιμετώπιση της διαιτησίας»

Δωρεάν Προσκλήσεις για το «ΙΩΝΙΚΟΣ – ΧΑΝΙΑ» προς την ΕΠΣ Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35