social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παύλος Δαούτης: Ομάδα που... διψάει για διακρίσεις ο Αργοναύτης

Παύλος Δαούτης: Ομάδα που... διψάει για διακρίσεις ο Αργοναύτης

Παρότι ανέλαβε τον Αργοναύτη μια εβδομάδα πριν το... lockdown, στο σύλλογο είναι πεπεισμένοι, ότι ο Παύλος Δαούτης θα μπορέσει να οδηγήσει το σύλλογο σε επιτυχημένη πορεία.

Έχοντας την εμπειρία που απαιτεί η Β' ΕΠΣΠ και γενικά το πρωτάθλημα του Πειραιά, ο ικανότατος κόουτς έδωσε το στίγμα του μέσω του soccerlive για τα όσα έχει συναντήσει στο σύλλογο μέχρι στιγμής λέγοντας: "Ήμουν μόλις μια εβδομάδα στον Αργοναύτη πριν γίνει η καραντίνα. Είδα ανθρώπους που έχουν "δίψα" για να κάνουν κάτι καλό στο σύλλογο. Αγαπούν τον Αργοναύτη, τρέχουν όλοι μέρα για το σύλλογο και έτσι με έπεισαν να αναλάβω το σωματείο. Η ομάδα αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έχει γίνει καλή δουλειά από τον προηγούμενο προπονητή και πιστεύω ότι έχει πολύ καλό υλικό για να μπορέσει να πετύχει το στόχο της η ομάδα. Σαν όνομα ο σύλλογος είναι μεγάλος και στοχεύουμε στον πρωταθλητισμό".

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος ο Δαούτης πρόσθεσε:

"Εντάξει δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια αφού οι συνθήκες που ζούμε δεν βοηθούν. Είναι όμως ένα αξιόλογο πρωτάθλημα αλλά όχι αυτό που αρμόζει για τις ομάδες".

Για το αν θεωρείς ότι πρέπει να ξεκινήσει η χρονιά υπογράμμισε:

"Οι ομάδες αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν με όλα αυτά που συμβαίνουν. Νομίζω ότι είναι δύσκολο μια ομάδα να επανέλθει στους ρυθμούς που βρίσκονταν πριν τη διακοπή. Μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουν και άλλες δραστηριότητες. Επειδή υπάρχουν λίγες αγωνιστικές και μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί. Εφόσον ανάψουν το πράσινο φως θα πρέπει να δοθεί ένας απαιτούμενος χρόνος για να μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν μια μίνι προετοιμασία".

Στον επίλογο του, ο Παύλος Δαουτής έδωσε τη δική του ευχή υπογραμμίζοντας:

'Εύχομαι να το 2021 να είναι καλύτερο από το 2020 και να έχει υγεία ο κόσμος".


Σχετικά άρθρα

Επενδύει στο μέλλον με Δημήτρη Χωριάτη ο Αργοναύτης

Ξανά στον πάγκο της ΑΕ Περάματος ο Μάνος Χαρόπουλος

Έκλεισε με νίκη ο πρωταθλητής Αργοναύτης, 3-0 τον ΑΟ Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35