social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια στα Σπάτα ο Κεραυνός Κερατέας (2-2), νέο ενδιαφέρον στην κορυφή!

Απώλεια στα Σπάτα ο Κεραυνός Κερατέας (2-2), νέο ενδιαφέρον στην κορυφή!

Από το απόγευμα της Κυριακής (4/2) στην Α' Κατηγορία της Ανατολικής Αττικής έχουμε... ξανά Πρωτάθλημα!

Ο Κεραυνός Κερατέας δεν μπόρεσε να περάσει αλώβητος από το δημοτικό στάδιο Σπάτων για την 20η αγωνιστική, άφησε δύο βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Αήττητο και είδε τους διώκτες του, τον Αχαρναϊκό και τον Σαρωνικό Αναβύσσου, να πλησιάζουν στους έξι και επτά βαθμούς, αντιστοίχως! Το παιχνίδι «στράβωσε» από τα... αποδυτήρια για τους πρωτοπόρους, οι οποίοι κατάφεραν παρ' όλα αυτά να προχωρήσουν σε μεγάλη ανατροπή με αριθμητικό μειονέκτημα και εν τέλει να υποχρεωθούν στο ισόπαλο 2-2, παραμένοντας ωστόσο αήττητοι και δείχνοντας πως είναι ομάδα φτιαγμένη από... ατσάλι!

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Καλογερόπουλος έχασε την μπάλα από τα χέρια του, ο Λύγκος μπήκε στη φάση και ανατράπηκε, με συνέπεια ο διαιτητής Λάμπρου να αποβάλει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και να δείξει την άσπρη βούλα! Στο επόμενο λεπτό (4') ο Χοτζάι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και, έτσι, οι πράσινοι απέκτησαν διπλό προβάδισμα με το... καλημέρα! Στο 20ο λεπτό ο Μπουντόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ σε δοκάρι σταμάτησε η μπάλα και στο 35', στο πλασέ του Καραγιάννη για τους γηπεδούχους όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σκαλαίο. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός μπήκε στο ματς αποφασιστικά και μέσα σε ένα εικοσάλεπτο πέτυχε την ανατροπή! Στο 55' ο Πασκάλ παρενεβλήθη σε μία εκτέλεση φάουλ και με προβολή ισοφάρισε σε 1-1, ενώ οκτώ λεπτά μετά (63') ο Ρέτζο σε μία προώθησή του σκόραρε με γυριστό σουτ για το 1-2!

Όσο περνούσε η ώρα και με την κόπωση, πλέον, να κάνει εμφανή τα σημάδια της, οι παίκτες του Κεραυνού δέχθηκαν περισσότερη πίεση από τους υπεράριθμους αντιπάλους τους που αναζήτησαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 86'! Μετά από όμορφο συνδυασμό ο Καραγιάννης πέρασε την μπάλα στον Λύγκο και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Λ. Καραδήμου ολοκλήρωσε το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κρητικού στο 90ο λεπτό.

Διαιτητές: Λάμπρου, Σπυρόπουλος-Αλεξοπούλου

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Τσουχλαράκης, Κουβαράς, Μουρούτης, Τσιαχματιώτης (75' Σπανός), Καραγιάννης, Παπάζογλου, Φυτιλής (60' Σιάννης), Λύγκος, Σεΐτι (70' Μπρισίλντο), Χοτζάι

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (46' Τραγουστής), Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Ν. Βαγγέλη, Παπασπύρος (3' Σκαλαίος), Μαγγανάς (65' Κρητικός), Σαχσανίδης (80' Κυριαζής), Μπουντόπουλος, Τζάκσον (46' Πασκάλ).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35