social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστική επάνοδος του Παλληνιακού στις νίκες

Καταιγιστική επάνοδος του Παλληνιακού στις νίκες

Μετά την ήττα από τον Άρη Βούλας ο Παλληνιακός επανήλθε στις επιτυχίες και το έκανε με καταιγιστικό τρόπο!

Η ομάδα του Γ. Παρασκευαΐδη επιβλήθηκε με 4-0 του ΠΑΟ Κορωπί και ανέβηκε στο «πάνω διάζωμα» της κατάταξης στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κυριόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Φραγκή, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοντογιάννης για το 1-0. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 37ο λεπτό έπειτα από την αποβολή του Κουρούμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 50ο λεπτό ο Κοντογιάννης εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Καραογλάνη και με κοντινό πλασέ σκόραρε για το 2-0, ενώ στο 61' ο Χρήστου με κοντινό σουτ πέτυχε το 3-0. Το τελικό 4-0 έγινε στο 84' με πλασέ του Παναγιώτου σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Διαιτητές: Τριγάζης, Παντελίδου-Σταυρόπουλος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ (84' Σταμούλης), Κούσης (84' Μπίμπας), Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος (79' Μασκάι), Λουκόπουλος (61' Μαρμούτας), Χρήστου (79' Μαυράκης)

ΠΑΟ ΚΟΡΩΠΙ (Μιχάλης Κάτσικας): Καραογλάνης, Βεϊόγλου (80' Τσιονάκας), Κοκώνης, Μανουσάκης, Φραγκής, Αλεξίου (69' Φαμέλης), Τρυφιάτης (80' Μανασσής), Γκίκας, Παντίδης (59' Γιαννής), Κουρούμα, Μέγας (59' Μόρισσον).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35