social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Καράμπελας: Δεν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Δημήτρης Καράμπελας: Δεν πρέπει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Μια από τις ομάδες που πριν τη διακοπή βρισκόντουσαν στις θέσεις ανόδου από την Β' στην Α' ΕΠΣΑ είναι και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Ενας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας είναι ο Δημήτρης Καράμπελας. Ο ικανότατος μεσοαμυντικός, που εκτός από το ποδόσφαιρο διακρίνεται και για την επιχειρηματική του δραστηριότητα, μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Η φετινή μας πορεία είναι στο 100% κοινή προσπάθεια διοίκησης, προπονητικού τιμ και παικτών. Καθαρά αγωνιστικά  θεωρώ ότι είχαμε μια από τις πιο σοβαρές ομάδες.

Όσο αναφορά την κατάσταση με τον κορονο'ι'ό και την διακοπή του πρωταθλήματος η οποιαδήποτε εξέλιξη κάποιες ομάδες θα τις αδικεί και κάποιες θα τις επωφελει. Αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Υπάρχουν παίκτες που διατηρούνται αλλά και κάποιοι που δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Νομίζω πως το πρωτάθλημα δεν πρέπει να συνεχιστεί. Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα τραυματισμών στην προσπάθεια να ανταγωνιστούμε ο ένας τον άλλο. Βέβαια είναι ένα σενάριο που θα έχει αλλού αντίκτυπο σε ομάδες που ήταν ψηλά στη βαθμολογία..>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35