social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θωράκισε τα γκολπόστ με Γεροντάκη η Άμιλλα

Θωράκισε τα γκολπόστ με Γεροντάκη η Άμιλλα

Τη πρώτη της μεταγραφική κίνηση, μετά τις πολλαπλές ανανεώσεις συμβολαίων, ανακοίνωσε η διοίκηση της Άμιλλας Περιστερίου.

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Φώντα Καζακόπουλου συνεχίστηκε με την απόκτηση του Κώστα Γεροντάκη, που σκοπό έχει να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα. Ο 34χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από την Αθηναΐδα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/20.

Ο Γεροντάκης έχει επίσης αγωνιστεί σε Κολωνό, ΑΟ Ιλίου, Ολυμπιακό Λιοσίων και ΠΑΣ Γαλάτσι, μετρώντας συνολικά 165 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. 

Σε δηλώσεις του στο soccerlive, ανέφερε μεταξύ άλλων πως σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του έπαιξε η σχέση που έχει με τον Φώντα Καζακόπουλο, αλλά και το γεγονός ότι θεωρεί πως η Άμιλλα έχει πολύ μέλλον σαν ομάδα.

Αναλυτικά

Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να επιλέξω την Άμιλλα ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας, δείχνοντας μου πόσο με θέλουν, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία στην τεχνική ηγεσία του Φώντα Καζακοπουλου, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Οι άνθρωποι της Άμιλλας αγαπάνε πολύ την ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο, και έχουν εξαιρετική νοοτροπία. Θεωρώ πως η Αμιλλα είναι από τις ομάδες που έχουν πολύ μέλλον. Εγώ προσωπικά αυτό που μπορώ να υποσχεθω είναι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35