social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παρελθόν από τον Ηρακλή Νίκαιας ο δεινός σκόρερ  Δημήτρης Πέκωφ

Παρελθόν από τον Ηρακλή Νίκαιας ο δεινός σκόρερ Δημήτρης Πέκωφ

Εξελίξεις στον Ηρακλή Νίκαιας. Μετά την αποχώρηση του προπονητή Διονύση Κατραμάδου, ακολούθησε και εκείνη του επιθετικού Δημήτρη Πέκωφ.

 

Ο έμπειρος και δεινός σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια αποτελούσε την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας, σημειώνοντας μάλιστα φέτος 19 γκολ στην Α' Κατηγορία του Πειραιά. 

Πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Έχει επίσης αγωνιστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια και με πολύ καλή πορεία σε ομάδες όπως  Ίκαρο Καλλιθέας, ΑΕ Μοσχάτου, Άρη Βούλας και Χαραυγή.

 

Ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στο Facebook έγραψε για την αποχώρησή του:

 

«Και κάπως έτσι μετά από σχεδόν δύο χρόνια στον Ηρακλή Νίκαιας ο κύκλος έκλεισε για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Φώτη Κοκόση για όλα που ήταν δίπλα μας ΠΑΝΤΑ και σε όλα ..Τον Μανώλη πολυδορο και τους προπονητές μου!!!

Και τέλος αφήνω τους συμπαίκτες μου ..περάσαμε ωραία όσο δύσκολη και να ήταν η χρονιά ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..!!».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αναμένεται τις επόμενες βδομάδες να διενεργηθούν αρχαιρεσίες στο σύλλογο, όπου θα έχουμε σημαντικές διοικητικές αλλαγές στις τάξεις του σωματείου...

Σχετικά άρθρα

Ντζούρας στο soccerlive: «Καταδικασμένος» ο Αργοναύτης να πρωταγωνιστεί

Η επίσημη ανακοίνωση της Χαραυγής για την λύση συνεργασίας με Δημήτρη Βουτσινά

4-3 από το...πρώτο ημίχρονο ο Θησέας τον Πανφαληρικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35