social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάρωσαν στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Ακρόπολις» οι ακαδημίες της Ελλάδας Ποντίων

Σάρωσαν στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Ακρόπολις» οι ακαδημίες της Ελλάδας Ποντίων

 Ιδιαίτερο βάρος έχει ρίξει την τελευταία διετία η διοίκηση της Ελλάδας Ποντίων στην οργάνωση των ακαδημιών. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Φούντας έχει αναπτύξει μια άψογη συνεργασία με τις διακεκριμένες παγκοσμίου φήμης σχολές ποδοσφαίρου Coerver του εργατικού Παναγιώτη Σαϊνίδης, ο οποίος και έχει αναλάβει με τα ειδικά και πρωτοποριακά προγράμματα και μοντέρνους τρόπους προπόνησης την εκγύμναση και καθοδήγηση της Κ10, η οποία μάλιστα προελαύνει και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Πειραιά. 

σάSinaidis_Fountas.jpg   Coerver-_Ellas_Pontion.jpg

Στα πλαίσια του εορταστικού τουρνουά Χριστουγέννων «Ακρόπολις» στο Football De Campo η Κ10 του Παναγιώτη Σαϊνίδη και στο Α' και στο Β' γκρουπ σάρωσε κατακτώντας την πρώτη θέση σε μια αρκετά όμορφη διοργάνωση, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την πολύ καλή προσπάθεια της Κ6 του συλλόγου, την οποία προπονεί ο ανερχόμενος κόουτς Γιώργος Γονατάς. 

 Ellas_Pontion_akadimies_3.jpg                             Ellas_Pontion_Akadimies_2.jpg

 

Νέα πρόκληση για τα τμήματα ακαδημιών της Ελλάδας Ποντίων αποτελεί η συμμετοχή τους στο τουρνουά Attica, μια αρκετά απαιτιητική διοργάνωση, καθώς συμμετέχουν τμήματα επαγγελματικών ομάδων. 

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35