social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαία κίνηση με Ατματζίδη ο Αίας Σαλαμίνας

Σπουδαία κίνηση με Ατματζίδη ο Αίας Σαλαμίνας

Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, ο Αίας Σαλαμίνας προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση ανεβάζοντας το αγωνιστικό του επίπεδο ακόμη περισσότερο.

Μετά από ενέργειες της διοίκησης, στη φαρέτρα του ιστορικού συλλόγου ενσωματώθηκε ο Παναγιώτης Ατμταζίδης.

Ο σπουδαίος εξτρέμ που έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο των κυανόλευκων και πλέον τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Πέρυσι το α' εξάμηνο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟ Υπάτου συμβάλλοντας στην πορεία πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα της Βοιωτίας στην Γ' Εθνική, ενώ, στο β' εξάμηνο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ για λογαριασμό του Βύζαντα Μεγάρων, όπου στο τέλος της σεζόν στέφθηκε και πρωταθλητής.

Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες σπουδαίων ομάδων όπως του Άρη Θεσσαλονίκης, της Προοδευτικής, της Παναχαϊκής, της Καλλιθέας, των Τρικάλων, του Πανσερραϊκού της Κορίνθου, του Ιωνικού και του ΑΟ Καραβά πανηγυρίζοντας σημαντικές διακρίσεις και τίτλους. 

Το δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Σ. ΄΄ Ο ΑΙΑΣ΄΄ ανακοινώνει την μεταγραφή του διακεκριμένου Ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ !!!

Ένας εμπειρότατος Ποδοσφαιριστής με πολυάριθμες ΄΄παραστάσεις΄΄ σε Επαγγελματικές ποδοσφαιρικές Κατηγορίες !

Πλούσιο Βιογραφικό για τον Παναγιώτη Ατματζίδη, με 250 Συμμετοχές σε Β΄& Γ΄ Εθνική Κατηγορία πετυχαίνοντας 61 γκολ, και 240 Συμμετοχές σε επίπεδο Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, και τοπικές Κατηγορίες, πετυχαίνοντας συνολικά 50 γκολ.

Έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Προοδευτική, Παναιγιάλειο, Άρη Θεσσαλονίκης, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό, Κόρινθο, Ιωνικό, Ασπρόπυργο, ΑΟ Καραβά, Μαρκό, ΑΟ Υπάτου, Βύζα Μεγάρων, και έχει πανηγυρίσει ανόδους σε μεγαλύτερη Κατηγορία με τις Ομάδες Προοδευτική, Ιωνικό, Βύζα Μεγάρων, Παναχαϊκή και Άρη Θεσσαλονίκης.

Τον καλωσορίζουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν !

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35