social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη Βόλου: Κοντά στο «deal» με Βοσνιάδη

Νίκη Βόλου: Κοντά στο «deal» με Βοσνιάδη

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της Νίκης Βόλου με τον Αλέκο Βοσνιάδη.


Μετά το τέλος του πρωταθλήματος, πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας του Αλέκου Βοσνιάδη με τη Νίκη Βόλου. Όμως, για να φτάσουμε στο σημείο να απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για το οριστικό «deal», χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ώστε η συμφωνία να είναι ουσιαστική και ξεκάθαρη.

Άλλωστε, ο Αλέκος Βοσνιάδης σε συνέντευξή του, είχε τονίσει πως η Νίκη Βόλου θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά οργανωτικά πράγματα, αν θέλει να σταθεροποιηθεί στη Σούπερ Λιγκ 2 ή ακόμη και να κοιτάξει ψηλότερα. «Θέλω» βέβαια, υπάρχουν και από την πλευρά της διοίκησης της Νίκης, με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να θέτει τις δικές του προϋποθέσεις σε μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης με τους Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη διατηρούσαν φιλική σχέση πριν τον ερχομό του έμπειρου προπονητή στη βολιώτικη ομάδα στο μέσο του φετινού πρωταθλήματος και για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η φιλία, είναι απαραίτητο οι όροι της συνεργασίας να είναι ξεκάθαροι και από τις δύο πλευρές. «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» λέει ένα ρητό και ο ξεκάθαρος επαγγελματισμός στη σχέση προπονητή – προέδρου θα «σώσει» μία φιλία σε κάθε περίπτωση.

Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να έχουμε ανακοινώσεις…

Πηγή: goalpost


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35