social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: «Μπάμ» από SL2 με Δερμιτζάκη!

Αιολικός: «Μπάμ» από SL2 με Δερμιτζάκη!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Αιολικό, που ενίσχυσε το ρόστερ του με ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Super League 2.

ΠΗΓΗ: sportlesvos.gr (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ)

Ο λόγος για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη, που μετά από 42 συμμετοχές στην ΑΕ Καραισκάκης, αφήνει την Άρτα για να φορέσει τα κυανόλευκα.

Πρόκειται για 24χρονο μέσο, με γεμάτες χρονιές, αλλά και εμπειρία από το εξωτερικό αφού έχει αγωνιστεί με την FK Radnik στην Α' Κατηγορία της Σερβίας. Στη Γ' Εθνική έχει φορέσει τις φανέλες του Αλμυρού και της Νίκης Τραγανού, ενώ σε μικρότερη ηλικιία πέρασε από Ολυμπιακό Κ20, Λάρισα Κ20 και Πύρασο.

Αναμφίβολα, είναι μια κίνηση από το «πάνω ράφι» για τον Αιολικό, με τη διοίκηση του συλλόγου να κινείται πολύ στοχευμένα στην αγορά, προκειμένου να πλαισιώσει το ρόστερ με ποιότητα, εμπειρία, αλλά και φιλοδοξία. 

Η ανακοίνωση του Αιολικού: 

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει με ενθουσιασμό την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Ο 24χρονος (γενν. 16/12/1998) μέσος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Super League 2 με την ΑΕ Καραϊσκάκης (42 συμμετοχές), ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε στη Γ’ Εθνική με Αλμυρό και Νίκη Τραγανού, στην Α’ Κατηγορία της Σερβίας με την FK Radnik, αλλά και σε Λάρισα Κ20Ολυμπιακό Κ20, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Πύρασο.

Ανδρέα, καλώς ήρθες στον Αιολικό!

Είμαστε βέβαιοι ότι με τις παραστάσεις σου από ανώτερες κατηγορίες θα βοηθήσεις την ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με κυανόλευκα!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35