social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πεισμωμένοι στο Κερατσίνι - «Ο κόσμος μας η δύναμή μας για το μέλλον»

Πεισμωμένοι στο Κερατσίνι - «Ο κόσμος μας η δύναμή μας για το μέλλον»

Σκέψεις και συναισθήματα θέλησαν να μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Κερατσινίου σχετικά με το χθεσινό (29/1) παιχνίδι στη Ραφήνα και την ήττα με 2-1 από τη Θύελλα.

Οι «ροσονέρι» πλέκουν το εγκώμιο των φιλάθλων τους, σημειώνουν ότι ο κόσμος θα γίνει η δύναμη της ομάδας για το μέλλον, ενώ αφήνουν σαφείς υπαινιγμούς για συμπεριφορές από την αντίπαλη εξέδρα, αλλά και από τον πάγκο των γηπεδούχων. Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδος μας και το τεχνικό τιμ νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους μας για την απίστευτη συμπεριφορά μα και την ενίσχυση τους στην τελευταία αναμέτρηση με τη Θύελλα. Τέτοια δυναμική των φιλάθλων μας έχουμε να νιώσουμε πολύ καιρό τώρα! Το αμοιβαίο χειροκρότημα παικτών-φιλάθλων θα γίνει η δύναμή μας για το μέλλον της ομάδας! Ένα μέλλον που μόνο υποσχέσεις αφήνει!

Θα ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία της ομάδας της ΑΠΟ Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας και θα διδάξουμε καλύτερο ποδοσφαιρικό πολιτισμό από ό,τι εισπράξαμε απ' την κερκίδα, με ατάκες του τύπου 'καλά του έκανες', τη στιγμή που ποδοσφαιριστής μας προσγειώθηκε στα κάγκελα αυτού του ακατάλληλου γηπέδου! Συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές της Θύελλας για την πανάξια ανατροπή τους και τους δίνουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια! Κάπως έτσι θα πανηγυρίσουμε κι εμείς στον πάγκο μας και ίσως λίγο... χειρότερα τα γκολ μας στον δεύτερο γύρο... Σε αντίθεση με άλλα πρόσωπα και καταστάσεις, κόσμημα γι' αυτή την ομάδα ο κ. Μεσολόγγης! Για τη διαιτησία; Όλα καλά... Ουδέν σχόλιο! Συνεχίζουμε...»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35