social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαιώνει για Θανέλλα ο Περαμαϊκός - «Δικαίωση και χαρά η πρόσκληση για Γ' Εθνική»

Επιβεβαιώνει για Θανέλλα ο Περαμαϊκός - «Δικαίωση και χαρά η πρόσκληση για Γ' Εθνική»

Τα συναισθήματα της χαράς και της δικαίωσης αισθάνονται στο «στρατόπεδο» του Περαμαϊκού για την πρόσκληση που έλαβαν από την ΕΠΟ προκειμένου να οδηγήσουν την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ως αποτέλεσμα των κενών θέσεων που προέκυψαν από την εκπνοή της προθεσμίας στις δηλώσεις συμμετοχής.

Παράλληλα, οι πράσινοι επιβεβαιώνουν τη συμφωνία τους με τον Φώτη Θανέλλα στην τεχνική ηγεσία και προσθέτουν ότι εντός των ημερών θα γνωστοποιηθούν τα ονόματα των άμεσων συνεργατών του. Αναλυτικά, η ενημέρωση της ομάδας του Περάματος αναφέρει:

«Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει 'θεία δίκη' στο ποδόσφαιρο, όμως η πρόσκληση της ΕΠΟ προς τον Περαμαϊκό για να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, την απένειμε. Κι αυτό γιατί ήταν κρίμα μια τόσο καλή χρονιά, μια τόσο σπουδαία πορεία να πάει χαμένη για ένα κακό παιχνίδι. Κάπως έτσι, η πίκρα για την απώλεια της ανόδου, έδωσε την θέση της στην δικαίωση και στην χαρά της συμμετοχής της ομάδας μας για τρίτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική, στη συμπλήρωση των 70 χρόνων ζωής της. Σε αυτή την γεμάτη απαιτήσεις νέα σεζόν που έρχεται, ο Περαμαϊκός θα πορευτεί με το ίδιο διοικητικό σχήμα που τον οδήγησε μέχρι εδώ. Το απερχόμενο ΔΣ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και δεν άργησε να βρει και τον άνθρωπο που θα κάτσει στο αγωνιστικό τιμόνι της. Αυτός είναι ο πολύπειρος και άριστος γνώστης της κατηγορίας Φώτης Θανέλλας. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί πριν ακριβώς δέκα χρόνια να μην τα είχε βρει με την τότε διοίκηση του Περαμαϊκού, το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε και θα καθοδηγήσει αυτή τη φορά την ομάδα στη νέα της πρόκληση. Τα ονόματα των ανθρώπων που θα θα στελεχώσουν το επιτελείο του θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες, ενώ τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και τα μεταγραφικά. Για την ιστορία, ορισμένες από τις ομάδες στον πάγκο των οποίων εχει καθίσει ο Φώτης Θανέλλας: Αχαρναϊκός, Ασπρόπυργος, Κερατσίνι, Πανελυεσινιακός, Σαρωνικός, Αστέρας Βάρης, Αθηναϊκός, Ηλυσιακός, Προοδευτική κ.α.»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35