social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Ρόδος: Ο μάγος... Κέρι γίνεται «Ελάφι»

Θέμα soccerlive I Ρόδος: Ο μάγος... Κέρι γίνεται «Ελάφι»

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική επιτυχία βρίσκεται η Ρόδος που δείχνει... τα δόντια της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Μετά από ενέργειες του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Καπίνο και του προέδρου, Τόνι Μαρτίνι, έτοιμος να φορέσει την πράσινη φανέλα είναι ο Λόρι Κέρι.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που χαρακτηρίζεται από τους πιο προικισμένους μεσοεπιθετικούς της Superleague 2 τα έχει βρει σε όλα με τα Ελάφια και παραμένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Πέρυσι ξεκίνησε τη σ εζόν στην Παναχαική οπου σε 10 συμετοχές πέτυχε 4 γκολ, ενώ το β εξάμηνο που μετακινήθηκε στον Ηρακλή Λάρισας σε 15 συμμετοχές είχε 3 γκολ.

Τη σεζόν 2021-2022 ξεκίνησε το α' εξάμηνο στην Σαντορίνη όπου σε 7 συμμετοχές είχε ισάριθμα γκολ, ενώ το β' εξάμηνο πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Παναχαικής πετυχαίνοντας σε 18 παιχνίδια 17 τέρματα.

Γενικότερα σαν ποδοσφαιριστής είναι περιζήτητος σε κάθε μεταγραφική περίοδο μετρώντας 192 συμμετοχές στην Γ' Εθνική και 105 γκολ.

Σε επίπεδο Superleague 2 έχει 48 συμμετοχές και 9 γκολ.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Βέροια, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΑΟ Χανιά, Πιερικό, Εβρο Σουφλίου, Τρίκαλα, Αιολικό, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου, Αστέρα Αμαλιάδας (28 συμμ/21 γκολ), Νίκη Βόλου (26 συμμ./22 γκολ), Διαγόρα Ρόδου, Ολυμπιακό Βόλου και Καλαμάτα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35