social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα η Ελλάς Σύρου, 4-1 τον Βύζαντα Μεγάρων

Άνετα η Ελλάς Σύρου, 4-1 τον Βύζαντα Μεγάρων

Ήταν μέχει να πετύχει το πρώτο γκολ η Ελλάς Σύρου στην αναμέτρησή της με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 5η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Από τη στιγμή που το έκανε, έφτασε σε άνετη νίκη με 4-1 και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την επικράτηση της πρεμιέρας επί της ΑΕΡ Αφάντου.

Στο 36ο λεπτό ο Μηνάς έδειξε τον... δρόμο, σκοράροντας με πλασέ για το 1-0, ενώ στο 44' ο Μούντριχας με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ο νεαρός άσος ήταν εκείνος που σκόραρε και στο 47' με κοντινή προσπάθεια για το 3-0, με τον Κασάπη να γράφει το 4-0 με πλασέ στο 75'. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 4-1 με πλασέ του Καραγιάννη στο 77'.

Διαιτητές: Καπίρης, Τράντας-Γαλάνης (Αθηνών)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Αγιώτης (82' Συριανός), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Παράβαλος, Καρμοίρης (82' Πρεβεζιάνος), Μπακατσέλος, Μούντριχας (69' Λαντίκας), Μηνάς, Κόντς (57' Κασάπης), Παυλόπουλος (69' Μεντρί)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιώργος Αρχοντάκης): Λέτσο, Ζαχαράκης, Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης, Ντε Αλμέιντα (46' Καραγιάννης), Καραγιάννης (46' Χαϊκάλης), Δρυμούσης (31' Παϊκόπουλος (69' Σταφάι)), Χατζημελετιάδης.

(Πηγή: syros-sports.gr, Μάκης Πρίντεζης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35