social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Τσακίρη η Προοδευτική 1-0 τον ΠΟΑ

Με σούπερ Τσακίρη η Προοδευτική 1-0 τον ΠΟΑ

Η Προοδευτική πήρε σημαντικό τρίποντο επιστρέφοντας στις επιτυχίες αφού επικράτησε με 1-0 του ΠΟΑ για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι βυσσινί του Πάρη Ανδράλα βρέθηκαν σε καλή ημέρα, αφού δημιούργησαν αρκετές φάσεις για να τελειώσουν νωρίτερα το παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις απουσίες της Κρητικής ομάδας.

Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι όμως απείλησαν κυρίως από στατικές φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη από τη στιγμή που έγινε το 1-0, η Προο άπλωσε το παιχνίδι της, δημιούργησε φάσεις και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση

Στο 2 η Προοδευτική απείλησε όταν ο Βουργουντζής εκτέλεσε το φάουλ με τον Τσακίρη να πιάνει την κεφαλιά και τον Καβουσάκη να διώχνει ενστικτοδώς.

Στο 10' ο Σταθόπουλος έκανε το γύρισμα όμως οι αμυντικοί του ΠΟΑ έδιωξαν πριν ο Λαζαρίδης σπρώξει τη μπαλα στα δίχτυα. Στο 22' ο Λαζαρίδης εκτέλεσε το φάουλ ο Σταθόπουλος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Καβουσάκης και πάλι απομάκρυνε σωτήρια. Στο 25' ο Ζέλιος έκανε τη σέντρα ο Δαμιανάκης έκανε το γυριστό όμως η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκίδη. Στο 38' ο Νικολόπουλος έδιωξε πάνω στα σώματα, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Γιακουμάκης που έκανε κακό κοντρόλ με αποτέλεσμα ο Χαλκίδης να το κλείσει το οπτικό του πεδίο. Στο 41' ο Βουργουνταζής έκανε το φάουλ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Το β' μερος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 51' έγινε το 1-0. Ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανδαμαδιώτης αφού έκανε ορισμένα μέτρα στο γήπεδο εδωσε στον Σταθόπουλο ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκε τον Τσακίρη ο οποίος με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καβουσάκη κάνοντας το 1-0. Στο 57' ο Λαζαριδης με κεφαλιά πήγε να βρει τον Τσακίρη όμως ο Καβουσάκης ενέργησε γρήγορα και έδιωξε με γροθιές.Στο 63' ο Βουργουντζής έκανε το γύρισμα όμως ο Δαμιανάκης έδιωξε την τελευταία στιγμή. Στο 68' ο Τσακίρης έκανε το γύρισμα όμως οι αμυντικοί του ΠΟΑ πρόλαβαν τον Σταθόπουλο. Στο 77' σε ένα σουτ απελπισίας ο Χαρίτος έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 83' ο Καβουσάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την κεφαλιά του Δρόση στο χτύπημα φάουλ του Λαζαρίδη. Στο 86' ο Λαζαρίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Τσακίρη όμως το πλασέ του σταμάτησε στον Καβουσάκη. Στο 88' ο Γιακουμακης έκανε το σουτ όμως η μπάλα δεν είχε δύναμη και κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκίδη. Στο 89' η Προοδευτική είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς όμως ο Καβουσάκης είπε όχι στην εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη διώχνοντας σε κόρνερ.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Δημητρακόπουλου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Χαλκίδης, Μαγκάκης, Μανδαμαδιώτης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (63' Ξυγκάκης), Τσακίρης, Θεοδωρίδης, Σταθόπουλος (73' Δρόσης), Λαζαρίδης, Βουργουντζής (77' λ.τρ. Ανδριόπουλος).

ΠΟΑ (Κώστας Φρατζέσκος) Καβουσάκης, Νατος (72' Μπέης), Ζέλιος, Λουμπάκης, Δαμιανάκης, Ψαρας (79' Γωνιανάκης), Χατζηανδρέου (57' Κασσωτάκης), Βοργιάς (72' Σκουλάς), Χαρίτος, Γιακουμάκης, Αργκιλέσι (79' Καλαϊτζάκης).


Σχετικά άρθρα

Κοντά σε Κατσικοκέρη ο ΑΟΑΝ

«Καθάρισε» οριστικά ο ΑΟ Υπάτου, 2-1 τον Άρη Πετρούπολης

Συγχαίρει Δημητρίου ο Ιερόθεος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35