social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» η Ελλάς Σύρου, 1-0 την ΑΕΡ Αφάντου

Τεράστιο «διπλό» η Ελλάς Σύρου, 1-0 την ΑΕΡ Αφάντου

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Ελλάς Σύρου στη «ναυμαχία» της 18ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ανεβαίνοντας «σκαλοπάτια» στην κατάταξη.

Η ομάδα του Π. Χριστοφιλέα πέτυχε «τρίποντο» στη Ρόδο όπου επικράτησε με 1-0 της ΑΕΡ Αφάντου, ανακόπτοντάς της ένα περίφημο σερί που «έτρεχε» και το οποίο την είχε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 38ο λεπτό όταν ο Μελισσόπουλος ευστόχησε σε πέναλτι, που κέρδισε ο Μηνάς από τον Νόνη (0-1). Στο 52ο λεπτό η Ελλάς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαφείρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έκτοτε δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν κάποια από τις μοναδικές ευκαιρίες που δημιούργησαν, αποτυγχάνοντας να φτάσουν έστω στην ισοφάριση!

Διαιτητές: Ρηγόπουλος (Ηλείας), Κουκόπουλος (Αθηνών)-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΑΕΡΑ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Στοΐνοβιτς, Κορλός, Ζέλεφ (78' Βόικος), Κουτσιανικούλης (46' Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Φερεντίνος (46' Χατζησάββας)

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιάνος, Μηνάς (87' Συριανός), Μελισσόπουλος (60' Αγιώτης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχη, Μπακατσέλος.

 


Σχετικά άρθρα

ΑΕ Μοσχάτου: Βοϊδονικόλας αντί Χατζηπέτρου στη θέση του γυμναστή

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Νέο ξεκίνημα από τα τοπικά

Σούπερ κίνηση με Μελιόπουλο ο Απόλλων Σμύρνης!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35