social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αστέρας Βάρης: Το διπλό ζητούμενο με Μαρκό

Αστέρας Βάρης: Το διπλό ζητούμενο με Μαρκό

Ένα παιχνίδι νοκ άουτ σε προχωρημένη φάση του Κυπέλλου απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της Ανατολικής Αττικής, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να περνάει αδιάφορα για τον Αστέρα Βάρης.

Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, είναι σαφές ότι η νίκη και η πρόκριση στα ημιτελικά είναι το βασικό ζητούμενο για τους κυανόλευκους, στη σημερινή (14/2) αναμέτρηση με τη Μαρκό στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου.

Οι αναγκαιότητες, ωστόσο, που πηγάζουν από το σημερινό ντέρμπι δεν εξαντλούνται εκεί. Ψηλά στη λίστα των στοχεύσεων βρίσκεται το κομμάτι της διαχείρισης, στο κομμάτι της σωματικής κόπωσης αλλά και της πνευματικής, που πρέπει να γίνει ενόψει και της συνέχειας στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καβάση προέρχονται από ένα δύσκολο ματς με την πρωτοπόρο Κόρινθο (0-2), μπροστά τους έχουν ένα απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την ανεβασμένη Εράνη Φιλιατρών για την 23η αγωνιστική και όλα αυτά συμβαίνουν σε μία χρονική στιγμή όπου έχει κάνει την εμφάνισή της η πίεση για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35