social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγανάκτηση στην Επισκοπή - «Ως εδώ κύριοι της διαιτησίας»

Αγανάκτηση στην Επισκοπή - «Ως εδώ κύριοι της διαιτησίας»

Την οργή τους για τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια της Επισκοπής θέλησαν να εκφράσουν οι ιθύνοντες του ρεθυμνιώτικου συλλόγου, με αφορμή τη διαιτησία του Αρβανίτη στο πρόσφατο ματς με τον Ελλοπιακό (3-0).

Σε αυτή σημειώνουν πως η ομάδα τους τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης σε σχέση με άλλες ομάδες ειδικά τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσφατο ματς επισημαίνουν συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούν πως αδικήθηκε η ομάδα τους. Αναλυτικά:

«Πάνε κάμποσες αγωνιστικές που η διαιτησία δεν μας αντικρίζει με την ίδια ματιά όπως τους περισσότερους συλλόγους. Χρόνια τώρα, από τα τοπικά πρωταθλήματα ως την SL2, υποστήκαμε πάμπολλες φορές τις συνέπειες μέσα από τα φαλτσοσφυρίγματα εγκάθετων διαιτητών.

Προτιμήσαμε, εν γνώσει μας, να τα αφήσουμε στην άκρη και να σηκώσουμε το βάρος που μας αναλογούσε πληρώνοντας το τίμημα των υποβιβασμών. Δεν 'χρεώσαμε' ποτέ κάπου αλλού τον 'λογαριασμό'.

Όμως ως εδώ κύριοι... Διαιτησίες όπως αυτή του κ. Κουκλάκη ο οποίος (είχε τη βελόνα στο τσεπάκι του) στον αγώνα με τον Ερμή όπου δεν μας καταλογίστηκαν τρία πέναλτι τα οποία θα έδινε και ο ίδιος ο (συμπαθέστατος) πρόεδρος του Ερμή, ή τη σημερινή (28/1) του κ. Αρβανίτη που με περίσσια άνεση καταλόγισε δύο πέναλτι μέσα σε 5 λεπτά (59' και 63'), 12 λεπτά μετά (75') απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή μας Κοναγκάγια και αντίστοιχα σε μια 'καραμπινάτη' δική μας περίπτωση (στο 80′ πάνω στον Κάμερον Σάουλ) έκλεισε επιδεικτικά τα μάτια, δεν θα τις ανεχτούμε στο εξής…
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα πρέπει να αντιληφθεί το βάρος των ορισμών που κάνει και να μην στέλνει τις ομάδες ως αμνούς επί σφαγή!

Η κόπωση όλα αυτά τα χρόνια δεν μας έχει καταβάλλει... Ούτε πρόκειται. Η υπομονή μας όμως εξαντλήθηκε. Κι υπεύθυνοι γι’ αυτό είστε εσείς κύριοι της διαιτησίας.

Όπως έρχεστε στα γήπεδα και απαιτείτε τα χρήματά σας έχοντας κάνει τη δουλειά σας (όσοι από εσας την κανετε σωστά), έτσι κι εμείς που 'ματώνουμε' οικονομικά, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!

Εφεξής, ζητάμε διαιτητές κύρους στους αγώνες μας. Διαιτητές με ήθος που πάνω από τον εαυτό τους να βάζουν τη διαιτησία και πάνω απ’ ολα το ποδόσφαιρο... όπως κάνουμε κι εμείς από το δικό μας μετερίζι.

Τους 'διαφορετικούς' δρόμους να είστε σίγουροι ότι τους γνωρίζουμε. Μη μας κάνετε να πιστέψουμε ότι επειδή πορευόμαστε με ήθος, θα το εκμεταλλεύεστε και θα μας αντιμετωπίζετε με αυτή την αλαζονεία...»

 


Σχετικά άρθρα

ΓΣ Ηλιούπολης: Τσατσαρής η... επιστροφή!

AO Πυλίου: Αποχώρησε ο Μαργαρίτης

Προσυπογράφει την ανακοίνωση Πανναξιακού, Μυκόνου, Μαρκό και ο Αήττητος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35