social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΠΟ Ατσαλένιου «βύθισε» κι άλλο τον Φωστήρα (3-0)

Ο ΠΟ Ατσαλένιου «βύθισε» κι άλλο τον Φωστήρα (3-0)

Ο Φωστήρας ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για τους βαθμούς, ο ΠΟ Ατσαλένιου ωστόσο ήταν εκείνη που τους πήρε.

Στο γήπεδο Ατσαλένιου και σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική, η ομάδα του Κ. Φραντζέσκου επιβλήθηκε με 3-0 απέναντι στους κιτρινόμαυρους, που «βυθίστηκαν» ακόμη περισσότερο στην κατάταξη του 4ου ομίλου, μετά και τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, ενώ στο 33' έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν όταν στο σουτ του τσιμπόκα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Καβουσάκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 37ο λεπτό χάρη σε ένα θαυμάσιο γκολ του Νύκταρη με σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-0). Μέχρι την ανάπαυλα ο Φωστήρας είχε δύο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αρχικά στο 39' όπου η μπάλα πέρασε άουτ στο σουτ του Τόλιου και ακολούθως στο 42' με τον Τσιμπόκα να αστοχεί σε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο ΠΟΑ εδραίωσε το προβάδισμά του χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 50' ο Παχής με συρτό σουτ (2-0). Στο 72' ο Κουτσούμπας νικήθηκε από τον Καβουσάκη και στην αντεπίθεση (73') ο Καϊμακαμούδης βρήκε δίχτυα με γυριστό σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μέμμου (3-0).

Διαιτητές: Κουκλάκης, Τίκας, Βράγκου (Χανίων)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Κώστας Φραντζέσκος): Καβουσάκης, Νάτος, Ζέλιος (76' Ψαρράς), Λουμπάκης, Μέμμος (74' Γιακουμάκης), Καϊμακαμούδης (74' Δαμιανάκης), Κερμενίδης (46' Βοργιάς), Νύκταρης (65' Χατζηανδρέου), Παχής, Χαρίτος, Αργκιλέσι

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Kαραγκιολίδης, Τόλιος (64' Διμήτσιος), Γαϊτάνης (77' Χοτζάι), Χατζηκυριάκος, Πεχλιβανίδης, Μουκίδης (64' Κουτσούμπας), Γάγγος, Ποζατζίδης (71' Κατσάρας), Δώδας (71' Καραμπάγιας), Τσιμπόκας, Μηλιώτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35