social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκε τρίτη η Θύελλα Ραφήνας (2-1 την Ελλάδα Σύρου)

Ανέβηκε τρίτη η Θύελλα Ραφήνας (2-1 την Ελλάδα Σύρου)

Το νικηφόρο σερί ανήκει στο παρελθόν, όμως η ανοδική πορεία συνεχίζεται αδιάκοπα για τη Θύελλα Ραφήνας.

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη πήρε άλλο ένα «τρίποντο», αυτή τη φορά με 2-1 απέναντι στην Ελλάδα Σύρου, «πιάνοντας» στην τρίτη θέση της κατάταξης τη Ρόδο. Από την άλλη, με παράπονα από τη διαιτησία έμεινε η νησιωτική ομάδα, τα οποία εκφράστηκαν μάλιστα μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Οι «λιγνιτωρύχοι» πήραν το προβάδισμα στο 23' χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Αγγελής με κεφαλιά μετά από φάουλ του Γκούμα (1-0), όμως στο 35' ήρθε η ισοφάριση από πλασέ του Παράβαλου μετά από σέντρα του Μηνά (1-1). Σε μία πανομοιότυπη φάση με εκείνη του 23', ο Χίσο σκόραρε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Γκούμα στο 45' για το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι με σκοπό να σφραγίσουν το «τρίποντο». Μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 58' σε κεφαλιά του Γκούμα και χαμένο πέναλτι με τον ίδιο παίκτη στο 62', όπου ο Μουλαράς απέκρουσε σωτήρια. Στο 70' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυνομένου, όμως ο διαιτητής Παναγιωτάρας είχε διαφορετική άποψη.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας (Αθηνών), Νούσιας (Άρτας)-Τζέλος (Αθηνών)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αγγελής, Παρασκευόπουλος (43' λ.τρ. Φλώρος), Μαντζώρος (9' λ.τρ. Φύτρος), Τσούκας, Ντάφλας, Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Σάνι (46' Κωτσάκης), Γκούμας (96' Μακροδημήτρης), Χίσο

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης (65' Συριανός), Ζάχη, Οικονομόπουλος, Καρμοίρης (39' λ.τρ. Κασάπης), Μπόσιος, Μηνάς, Πρεβεζιάνος, Μούντριχας (65′ Σακελλαρίου), Λαντίκας (56' Παυλόπουλος), Παράβαλος (46' Μελισσόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35