social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απόδραση... σωτηρίας για ΑΟΑΝ από την Επισκοπή (1-3)

Απόδραση... σωτηρίας για ΑΟΑΝ από την Επισκοπή (1-3)

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν πέτυχε σήμερα (7/4) ο ΑΟΑΝ, καθώς σε ματς... εξάποντο για την 30η αγωνιστική επικράτησε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 3-1 απέναντι στην Επισκοπή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν να προηγούνται με σκορ 3-0 μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 14ο λεπτό ο Νοκάι πήρε το «ριμπάουντ» μετά από δοκάρι σε κόρνερ του Ψαρρά και από κοντά έγραψε το 0-1, στο 23' ο Φουκαράκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσανάι έγραψε το 0-2, στο 40' ο Νοκάι είχε δοκάρι με διαγώνιο σουτ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1') ο Χριστογιάννης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σένκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 47', ο Μέτα μείωσε σε 1-3 με πλασέ και δύο λεπτά μετά (49') οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, στο 72' ο ΑΟΑΝ έμεινε με εννέα παίκτες στο γήπεδο, καθώς αποβλήθηκε και ο Πύλιος απευθείας με κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η Επισκοπή.

Διαιτητές: Μαράνος (Αθηνών), Καραγιάννης-Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Κόλτζος): Ψαρράς, Χάιδος, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου (85' Ζαχαράκης), Μπάρο, Γεωργιακάκης (46' Κουκούλης), Μέτα, Πάτας, Λέκα, Κεφαλάς, Κάμερον

ΑΟΑΝ (Νεκτάριος Στάθης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Μουστάκης, Χριστογιάννης, Τσανάι, Νοκάι (70' Πύλιος), Σένκα (78' Πλουσής), Φουκαράκης, Καμαρά, Αποστολόπουλος (54' Καρλίτος), Κατσικοκέρης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35