social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απώλεια στο τέλος για τη Θύελλα Ραφήνας στην Κω, 1-1 με ΑΟ Πυλίου

Απώλεια στο τέλος για τη Θύελλα Ραφήνας στην Κω, 1-1 με ΑΟ Πυλίου

Κρατούσε στα... χέρια της η Θύελλα Ραφήνας στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Πυλίου στην Κω, όμως έχασε τους δύο βαθμούς με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο αποχαιρέτησαν οι νησιώτες τον φίλαθλο κόσμο τους, στην τελευταία εντός έδρας υποχρέωσή τους πριν τον υποβιβασμό στα τοπικά.

Οι «λιγνιτωρύχοι» προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό, όταν ο Χίσο εκτέλεσε φάουλ, ο Φύτρος έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Μαρτίνος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» το «διπλό» στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το έκαναν και στο τέλος το... πλήρωσαν! Ο Κότζα κέρδισε φάουλ στο 92ο λεπτό, το εκτέλεσε με άψογο τρόπο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Διαιτητές: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας), Τζέλος-Πάσκος (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Ήλιος, Μούλας, Μπριλάκης, Τσατσακλάς (46' Κότζα), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος, Δρόσος (72' Εσαλέ), Τσιτσεκίδης (84' Αλιμερκάι), Μεντής (60' Λάντζιος), Χατζηνικολάου (84' Παπαναστασίου), Τζανουλίνος

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής, Παρασκευόπουλος (84' Φλώρος), Φύτρος, Ανδρίκος, Τσούκας, Ντόκο, Μαρτίνος, Κωτσάκης (76' Μπουντάκης), Χίσο, Μακροδημήτρης (66' Γκούμας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35