social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο, 2-1 το Καματερό

Μεγάλη νίκη για το Παλαιό Φάληρο, 2-1 το Καματερό

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο το Παλαιό  Φάληρο επικράτησε του Καματερού και το έπιασε στην 6η θέση

 

Σε ένα ματς όπου το Παλαιό Φάληρο είχε το απόλυτο έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν σε μία δίκαιη νίκη με 2-1.

 

Η πρώτη καλή στιγμή είχε... κόκκινο χρώμα, όταν στο 5ο λεπτό όταν ο Γαβαλάς εκτέλεσε κόρνερ όμως η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα και δεν βρέθηκε κάνεις να τη σπρώξει στα δίχτυα, ενώ ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εξαιρετικά ακόμη ένα κόρνερ η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα όμως τερματοφύλακας και δοκάρι στέρησαν.
 
Οι φάσεις των γηπεδούχων δεν σταμάτησαν εκεί, από τη στιγμή που στο 18' ο Γιαννακούρος έκανε έξυπνη σέντρα σουτ με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λώλου. 
 
Έτσι, φτάσαμε στο 23ο λεπτό, όταν ο Παπαευθυμίου ανατράπηκε από το Μήτση εντός της περιοχής, με το διαιτητή να δείχνει την άσπρη Βούλα. Ο ίδιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, όμως ο Λώλος, που ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή ο πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, του είπε όχι κρατώντας ακέραιο το 0-0.
 
Το ίδιο όμως δεν συνέβη και 5 λεπτά αργότερα. Στο 28ο λεπτό λοιπόν, ο Κωνσταντινίδης εκτέλεσε φάουλ με σέντρα σουτ, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι από τη στιγμή που πήγε στο δοκάρι, όμως ο Μπελέρης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
 
Βαδίζοντας προς το ημίχρονο της αναμέτρησης το Καματερό κατάφερε να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα και να απειλήσει, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Κολονέρο. 
 
Μία εξ αυτών των επιθέσεων ήρθε στο 40', όταν και ο Κολονέρος αφού έκανε οτι ήθελε την άμυνα του Παλαιού Φαλήρου έδωσε μισό γκολ στον Παππά ομως εκείνος, ενώ βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση νικήθηκε, από τον Ορφανόπουλο και λίγα λεπτά αργότερα, στιγμές πριν την ανάπαυλα ο Κολονέρος ξανά δεν... είδε κανένα και έδωσε πάσα μισό γκολ στον Παλυβό, ο οποίος είδε τον Παπαευθυμίου να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.
 
Στο δεύτερο μέρος, κυριάρχησαν τα νεύρα και οι προσωπικές μονομαχίες με τις πολλές φάσεις να λείπουν. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 69', όταν ο Κωνσταντινίδης ζάλισε την άμυνα των φιλοξενούμενων και έσπασε στον Μουρτιδη ο οποίος αστόχησε από ευνοϊκή θέση. 
Δύο λεπτά αργότερα όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Γιαννακούρος έβγαλε τη σέντρα ο Γαλημιτης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να τη βρει μπερδεύοντας τον λώλο να έρθει ο Κωνσταντινίδης να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι προ κενής εστίας.
 
Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενολύμενοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90+2 με σένμτρα σουτ του Πιτέλη. 
 
Παλαιό Φάληρο: Ορφανόπουλος, Γιαννακούρος, Γαβαλάς, Σωτηριάδης, Μπελέρης, Σκόρδος, Γαλημίτης, Παπαευθυμίου, Μηταράς (78' Λαϊνάς), Κωνσταντινίδης, Μουρτίδης
 
 

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35