social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για ΑΕ Ερμιονίδας και Εράνη Φιλιατρών (1-1)

Μοιρασιά για ΑΕ Ερμιονίδας και Εράνη Φιλιατρών (1-1)

Στην προτελευταία υποχρέωσή τους στη Γ' Εθνική πριν τον υποβιβασμό τους στα τοπικά πρωταθλήματα, η ΑΕ Ερμιονίδας και η Εράνη Φιλιατρών έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Παρά την έλλειψη βαθμολογικού κίνητρου, οι δύο ομάδες είχαν καλή παρουσία, διεκδικώντας με πάθος το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 8' ο Ντινόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ δεν μέτρησε. Στο 40' ο Τριμπόνιας «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ στο οποίο ακούμπησε την μπάλα και ο γκολκίπερ Οικονομόπουλος, όμως τρία λεπτά μετά (43') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με όμορφη ενέργεια και σουτ του Τριμπόνια μετά από κλέψιμο και πάσα του Μεχμετάι (1-0). Η ισοφάριση ήρθε στο 74', όταν ο Καραμπέτσος δέχθηκε την πάσα του Κοτσιανούλη και με σουτ έγραψε το 1-1. Η «Ένωση» είχε και δεύτερο δοκάρι στο 88', αυτή τη φορά σε σουτ του Μαμουτάι όπου πάλι παρενέβη ο Οικονομόπουλος.

Διαιτητές: Κουρτέσης, Κωνσταντόπουλος-Παπαγεωργίου (Αρκαδίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μεχμετάι, Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Ντινόπουλος (86' λ.τρ. Μαμουτάι), Αλεξανδρής, Κάλα (93' Χάνος), Μιγιένγκα, Ψύχας (54' λ.τρ. Οικονομίκος), Τάσιος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακαλής): Οικονομόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης (46' Μπουρδέκας), Μρόζστσο (46' Τσερπές), Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης (87' Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Φλαριώτης (46' Γκεβόρι), Φάκκης (46' Σινάνι) Πουλιάνος, Καραμπέτσος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35