social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερεζόπουλος: Χρειαζόμαστε τη νίκη και... τίποτα λιγότερο με Φοίνικα!

Τερεζόπουλος: Χρειαζόμαστε τη νίκη και... τίποτα λιγότερο με Φοίνικα!

Την αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στον αγώνα με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου την Κυριακή (19/12) υπογράμμισε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος με δηλώσεις του στο Soccerlive.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη «βαριά» ήττα στη Σαντορίνη (5-0), ο έμπειρος προπονητής σημείωσε ότι η ΑΕ Ερμιονίδας χρειάζεται μόνο νίκη, τόσο για τη συγκομιδή της, όσο και για την ηρεμία της στις διακοπές. «Πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από αυτή τη βαριά ήττα. Η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς πολλά, παρά μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, όπου θέλουμε τη νίκη! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς! Τη χρειαζόμαστε σαφώς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για να έχουμε ευχάριστες γιορτές όλη η ομάδα» σημείωσε ο 52χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν την εμπαιρία να διαχειριστούν το πώς θα πρέπει να παρουσιαστούν απέναντι στον Φοίνικα ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Αναφορικά με την ήττα της περασμένης Τετάρτης, ο Δ. Τερεζόπουλος σχολίασε: «Η ομάδα φάνηκε από το πρώτο λεπτό ότι δεν μπήκε όπως θα έπρεπε σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης από το πρώτο δευτερόλεπτο! Η συνέχεια ήταν ανάλογη της αρχής, που ήταν πάρα πολύ κακή και έτσι ήρθε αυτό το σκορ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν έδειχνε κάτι τέτοιο, όμως αντί να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε χειρότερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και, έτσι, δεχθήκαμε άλλα τρία γκολ».

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35