social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησιάζει τον στόχο ο ΠΟ Ατσαλένιου, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Πλησιάζει τον στόχο ο ΠΟ Ατσαλένιου, 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών

Νικητής στο κρητικό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο ΠΟ Ατσαλένιου και έκανε άλλο ένα σημαντικό βήμα προς την επάνοδό του στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πρωταθλητής Ηρακλείου λύγισε με 1-0 τον Ερμή Ζωνιανών, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγώνες και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στον 7ο όμιλο.

Στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης σημειώθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, όταν από ενέργεια του Αρμόα ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι και να κρατούν το «τρίποντο». Οι πρωταθλητές Ρεθύμνου ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του γκολκίπερ Δερμιτζάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 95'.

Διαιτητές: Αντωνίου, Πέτσας-Κοτσιφάκης (Χανίων)

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Κασσωτάκης (36' λ.τρ. Νάτος), Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Μ. Ρουμπάκης, Ικεότσα, Κερμενίδης, Παπασπύρος, Γιακουμάκης (90' Βοργιάς), Αρμόα (80' Σφυρογιαννάκης), Κεφαλούκος

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Νίκος Καραδάκης): Δερμιτζάκης, Ζερβός, Γεμιστός, Ρουμπάκης (67' Σαριδάκης), Ξηρός, Βελιβασάκης (60' Κουκούλης), Σκουτέλης, Χριστοδούλου, Μπαμπουλάκης, Σηφακάκης (72' λ.τρ. Σπαχής), Γκέκας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35