social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίδειξη ισχύος ο Αστέρας Βάρης στη Ρόδο, 6-2 την ΑΕΡ Αφάντου

Επίδειξη ισχύος ο Αστέρας Βάρης στη Ρόδο, 6-2 την ΑΕΡ Αφάντου

Το κρίσιμο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής για τη συνέχεια της μάχης στον 8ο όμιλο των μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών Ενώσεων εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρέθηκε ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος πέρασε με το εμφατικό 6-2 από τη Ρόδο, υποχρεώνοντας την ΑΕΡ Αφάντου στην πρώτη της ήττα στη διαδικασία. Από την άλλη, οι πρωταθλητές ΕΠΣΑΝΑ έκαναν σημαντικότατο βήμα για την κατάκτηση του ενός εκ των τριών εισιτηρίων που οδηγούν σε άνοδο στη Γ' Εθνική.

Οι κυανόλευκοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Καλλιμάνη, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων, με τον Μπάρρα να πιάνει επίσης υψηλά επίπεδα απόδοσης και να σημειώνει τα άλλα δύο γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ντούλιας έφυγε στην πλάτη της άμυνας από μπαλιά του Μπελαβράκη και έστρωσε στον Καλλιμάνη ο οποίος με σκαφτό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 21ο λεπτό, με τον Φερεντίνο να εκμεταλλεύεται ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ Μαρινάκη και με πλασέ προ κενής εστίας να γράφει το 1-1. Ο Αστέρας δεν άργησε να ανακτήσει το προβάδισμα. Ήταν το 27' όταν ο Ντούλιας επιχείρησε σέντρα σουτ, ο Κεφάλας σήκωσε τα χέρια και σταμάτησε την πορεία της μπάλας, όμως ο Καλλιμάνης που ακολουθούσε από κανονική θέση την πέρασε με πλασέ από πάνω του για το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, μέσα σε ένα τετράλεπτο οι Ροδίτες δέχθηκαν άλλα δύο γκολ! Στο 36' ο Μπελαβράκης πέταξε την μπάλα στον κενό χώρο, ο Καλλιμάνης βγήκε απέναντι στον Κεφάλα και αφού τον προσπέρασε, πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-3, ενώ τρία λεπτά μετά (39') ο Μπάρρα έκανε όμορφη προσωπική ενέργεια και με πλασέ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Οι νησιώτες ευτύχησαν να μειώσουν σε 2-4 πριν την ανάπαυλα. Ο Κιοσέογλου εκτέλεσε κόρνερ και ο Αθανασίου με δυνατή κεφαλιά από κοντά έδωσε ελπίδες στην ομάδα του.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος το συγκρότημα της Βάρης εδραίωσε την επικράτησή του, πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ. Στο 64' ο Μπελαβράκης επιχείρησε την παράλληλη σέντρα, αμυνόμενος απέτυχε να απομακρύνει και ο Καλλιμάνης από κοντά σημείωσε το 2-5. ενώ στο 73' ο Μπάρρα με κοντινό σουτ από ασίστ του Μάγγου διαμόρφωσε το τελικό 2-6.

Με αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις κυρίως του πρώτου βοηθού Γαλάνη έμεινε η ΑΕΡ Αφάντου.

Διαιτητές: Γουρέλης, Γαλάνης (Αθηνών)-Κουρκουνάσιος (Πειραιά)

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Παναγιώτης Μπεκιάρης): Κεφάλας, Κορλός (46' Σταματούλας), Τομόρι, Μακρυδημήτρης, Αθανασίου, Ρούσσος, Αρφαράς (82' Πελαρδής), Κιοσέογλου (76' Γιατσιάτσιος), Σπαχίου (62' Φυλακούρης), Λυκοπάντης (46' Χατζησάββας), Φερεντίνος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Ερρίκος, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Ντούλιας (60' Μπεχάρι), Μπάρρα (82' Γκέργκι), Μπελαβράκης (68' Μπάκας), Χριστίνης (60' Νιούμαν), Καλλιμάνης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35