social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι για την Αγία Παρασκευή στον Άλιμο

Μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι για την Αγία Παρασκευή στον Άλιμο

Η Αγία Παρασκευή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ματς Κυπέλλου με τους Τράχωνες αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 3-5 των Τραχώνων.

Η Σάντα παρότι βρέθηκε δυο φορές με την πλάτη στον τοίχο, αντέδρασε και απάντησε ισάριθμες φορές αφού είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Γιάννη Μπουτσικάρη που... κεντούσε στην μεσαία γραμμή. 

Στο 7' έγινε το 1-0 όταν ο Βουρλούμης με... σέντρα αλφάδι βρήκε τον Δημογιάννη και με προβολή ο τελευταίος έκανε το 1-0. Στο 11' η κεφαλιά του Γαλανόπουλου πέρασε άουτ από τη σέντρα του Λαζόπουλου ενώ στο 20' ο Καταχανάκης έδιωξε ενστικτωδώς την προβολή του Δημογιάννη. Στο 25' ο Μπουτσικάρης έκανε το σουτ όμως ο Δρανδράκης απέκρουσε εύκολα με τον Χατζίου στο 31' να βλέπει το σουτ που επιχείρησε από την πάσα του Κραψίτη να καταλήγει άουτ.

Στο 44' ο Πρόι ανέτρεψε τον Χατζίου εντός περιοχής και ο Στεργιώτης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουτσικάρης που βρήκε δίχτυα για το 1-1. 

Στο β' μέρος οι Τράχωνες μπήκαν δυνατά και στο 55' έκαναν το 2-1, όταν ο Δημογιάννης γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Τσιουρή και εκείνος αφού πρώτα ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικους με σουτ έκανε το 2-1. Η απάντηση της Σάντα ήρθε δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα όταν ο Μπουτσικάρης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. 

Στη μισάωρη διαδικασία δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση εκεί που η Σάντα ήταν πιο τυχερή και πέρασε. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Πατερίτσας 0-1

Δημογιάννης αποκρούει ο Καταχανάκης

Γαλανόπουλος 0-2

Μπατσούλι 1-2

Μπουτσικάρης 1-3

Μπουγιούκος 2-3

Μπόλλης 2-4

Μαργαρίτης 3-4

Κραψίτης 3-5

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Δρανδράκης, Μερετσόλιας, Πρόι, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαχρόνης, Τσιουρής (72' Μπατσούλι), Μανωλιάδης (81' Μαργαρίτης0, Κούτρας (92' Αυγέρης), Δημοηγιάννης, Βουρλούμης.  

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (68' λ.ρ. Μήτσης), Λαζόπουλος, Πατερίτσας, Φάρκωνας (46' Μπόλλης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35