social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανώτεροι οι Τράχωνες, 3-1 στο Παλαιό Φάληρο

Ανώτεροι οι Τράχωνες, 3-1 στο Παλαιό Φάληρο

Έκαναν το καθήκον τους οι Τράχωνες και, παίζοντας για την ιστορία και την αξιοπρέπειά τους, επικράτησαν με 3-1 στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, που «καιγόταν» για τους βαθμούς.

Έτσι, η ομάδα του Αλίμου έμεινε μόνη στην τρίτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, εκμεταλλευόμενη την απώλεια του Πανερυθραϊκού. Από την άλλη, κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού υποχώρησαν οι γηπεδούχοι και, πλέον, θα τα δώσουν... όλα για τη σωτηρία τους την τελευταία αγωνιστική.

Στο 36ο λεπτό ο Τσιουρής βρέθηκε απέναντι στον Σανταμούρη και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1, με τον Χ. Βουλωμένο να «απαντά» πέντε λεπτά μετά (41') και να ισοφαρίζει με πλασέ σε φάση διαρκείας (1-1). Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και προηγήθηκαν στο 67' με δυνατό σουτ του Μπουγιούκου έπειτα από ασίστ του Μερετσόλια (1-2), ενώ στο 93ο λεπτό ο Κλείτσικας με σουτ αξιοποίησε ασίστ του Μαργαρίτη για το 1-3.

Διαιτητές: Μαράνος, Ανδρέου, Γεωργιτσόπουλος 

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αλέκος Ρίζος): Σανταμούρης, Χατζημιχάλης, Γαβαλάς, Τρυφωνίδης, Γιαννακούρος, Γ. Βουλωμένος, Γαλημίτης, Μακρυγιάννης, Χ. Βουλωμένος, Ζιώγκας (70' Μουρτίδης), Σκόρδος (77' Καρούντζος)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Δρανδάκης, Μερετσόλιας, Κούτρας, Κολινιάτης, Παπαχρόνης, Παπατζίμας, Τσιουρής (90' Κλείτσικας), Μανωλιάδης (59' Μπουγιούκος), Γιαννόπουλος (78' Πρόι), Δημογιάννης, Βουρλούμης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35