social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Πάσχος στον Αττικό

Ανανέωσε ο Πάσχος στον Αττικό

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας φέτος με στόχο να οδηγήσει τον Αττικό στην Β' ΕΠΣΑ και το κατάφερε με τον πλέον ιδανικό τρόπο.

Ο Αυγέρης Πάσχος έδειξε με τη δουλειά που έκανε μαζί με τους ποδοσφαιριστές ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ένας επιτυχημένος τεχνικός κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος από την πρώτη στιγμή καθώς και της διοίκησης που πίστεψε στο όραμα του και κατάφερε να τον εντάξει στο staff του συλλόγου.

Οι άνθρωποι της ομάδας με κύριο τον πρόεδρο, Κώστα Αθανασόπουλο, έχοντας στόχο να διατηρήσουν την... ίδια συνταγή και τη νέα χρονιά πήραν κοινή απόφαση και μετά από συζήτηση που έγινε με τον κ. Πάσχο, οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης.

Μετά από συνάντηση που έγινε με τον έμπειρο προπονητή, οι δυο πλευρές έδειξαν κοινή φιλοσοφία, όραμα και στόχους και έτσι μετά από λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα περίοδο. Το project της διοίκησης Αθανασόπουλου έπεισε αμέσως τον κ. Πάσχο που αμέσως απάντησε θετικά.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα ανακοινωθεί και το staff που θα πλαισιώσει τον Αυγέρη Πάσχο τη νέα χρονιά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35