social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Πέρα Κλουμπ

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Πέρα Κλουμπ

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Πέρα Κλουμπ, με τη διοίκηση του Θοδωρή Παυλόπουλου να δείχνει ότι υπάρχει η διάθεση να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό, προκειμένου η προσφυγική ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στην Β' ΕΠΣΑ.

Μετά από εισήγηση του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Ξένου και του προπονητή, Περικλή Παπαζαφειρόπουλου, στους "κιτρινόμαυρους"αανήκουν με κάθε επισημότητα οι Τόλης Πρίφτης, Κώστας Κρασσάς και Βασίλης Φουτρής.

Ο πρώτος είναι 32 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Πανφαληρικό, Χαλκηδονικό και Ταταύλα, ενώ ο δεύτερος προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του ΓΣ Καισαριανής όπου στέφθηκε και πρωταθλητής στον 1ο όμιλο της Β 'ΕΠΣΑ. Ο Φουτρής είναι 19 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τερματοφύλακας και άνηκε στο δυναμικό του Ηλυσιακού.

Το δελτίο τύπου

 Τρεις καλές μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα έκανε η ομάδα μας μετά απο εισήγηση του Γιώργου Ξένου και του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:
- Ο 32χρονος επιθετικός Τόλης Πρίφτης από τον Πανφαληρικό , ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Χαλκηδονικό και στα Ταταύλα και διακρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα.
-Ο 20 χρονος δυναμικός αμυντικός Κώστας Κρασσάς απο τον ΓΣ Καισαριανής.
- Ο 19χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Βασίλης Φούτρης απο τον Ηλυσιακό.
Η Διοίκηση καλωσορίζει τους νέους παίκτες μας και τους εύχεται Καλή Χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35